BURDUR MİLLETVEKİLİ YASİN UĞUR’DAN, ANNELER GÜNÜ MESAJI


Siyaset 7.05.2022 12:33:00 0
BURDUR MİLLETVEKİLİ YASİN UĞUR’DAN, ANNELER GÜNÜ MESAJI

BURDUR MİLLETVEKİLİ YASİN UĞUR’DAN, ANNELER GÜNÜ MESAJI

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, Annelik o kadar yüce bir makamdır ki; Sevgili Peygamberimizin (s.a.v), “Cennet, annelerin ayaklarının altındadır” hadis-i şerifi dinimizin annelerimize verdiği önemi ve onlara göstermemiz gereken hürmeti gözler önüne sermesi açısından çok anlamlıdır. Hayatlarını çocuklarına adamış, sevginin ve saygının en iyisine layık olan annelerimizin ve yüreği Annelik Duygusuyla dolu olan tüm kadınlarımızın Anneler gününü kutluyorum.

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, “Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.’’

Mesajında,

Annelerimiz, hayatımızın her anında hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren en büyük hazinemizdir. Bizleri canından ve ruhundan bir parça olarak gören, tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin hakkını asla ödeyemeyiz. Tüm anneler yüreklerinde taşıdıkları merhamet, iyilik, güzellik, sabır, adalet ve eşitlik gibi erdemlerle hayatlarımıza ışık tutmaktadır. Bizleri dünyaya getiren, hayata hazırlayan, destek olan, sevgisi ve sıcaklığı daima aranan annelerimiz, vazgeçilmez değerlerimiz, hayat zenginliğimizdir.

Tarih boyunca milletine yol gösteren önderlerin, kahramanların yetişmesinde anneler çok ayrı bir yere sahiptir. Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında annelerimizin payı çok fazladır. Bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan, ailenin çekirdeği olan annelerimizin hakkı asla ödenemez.

Sevgili Peygamberimiz, ‘Cennet, annelerin ayaklarının altındadır’ diyerek, anneliğin ne kadar kutsal ne kadar mübarek olduğunu ifade etmiştir.

Şehitlerimizin en kıymetli emanetleri olan şehit annelerimiz başta olmak üzere tüm annelerin Anneler Gününü kutluyor, ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi de rahmetle ve minnetle yâd ediyorum."


Motosiklet ve otomobil çarpıştı: 1 yaralı Motosiklet ve otomobil çarpıştı: 1 yaralı
Bir testten daha başarıyla geçti Bir testten daha başarıyla geçti
İzmit yeni döneme güçlü kadro ile başlıyor İzmit yeni döneme güçlü kadro ile başlıyor
Manisa’da Sefo coşkusu Manisa’da Sefo coşkusu
BUSADER 23 Nisan'ı Hatay’da kutladı BUSADER 23 Nisan'ı Hatay’da kutladı