BURDUR MİLLETVEKİLİ YASİN UĞUR’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI


Gündem 12.05.2021 17:06:00 0
BURDUR MİLLETVEKİLİ YASİN UĞUR’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Burdur Milletvekili Yasin Uğur, “Rahmetin ve bereketin müjdelendiği, manevi duyguların en üst seviyede hissedildiği mübarek bir Ramazan ayını daha geride bırakarak, Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu güzel mübarek günde Allah’ın rahmeti ve bereketi hepimizin üzerine olsun.”


AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, “Ramazan Bayramı” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.


Mesajında,

“Kıymetli Burdurlu hemşehrilerim,
Dünya genelinde yaşanan salgın nedeniyle ülkemizde de önemli tedbirler alınmış, bazı kısıtlamalara gidilmiştir. Bu sene de ne yazık ki, Ramazan Bayramını hepimizin sağlığı, ülkemizin bu salgından kurtulması için evlerimizde geçiriyoruz. Hükümetimizin aldığı bu karar vatandaşlarımızın sağlığını korumak amacıyla alınmıştır. Başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere salgınla mücadele eden herkesin emeklerinin boşa gitmemesi adına bu kararlara uymalıyız. Sizlerin huzurunda salgınla mücadelede özveriyle görevlerini yapan sağlık çalışanlarımıza bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.


Ramazan ayında oruç tutarak hem sıhhat bulup hem sabır gösterdik. İnşallah bayramına eriştiğimiz bugünlerde salgın döneminde sabrımızla daha sıhhatli sağlıklı, günlere kavuşacağız. Biliyoruz ki gönüllerimiz daima bir ve beraber olacak.


Sevdiklerimizin, akrabalarımızın şehit yakınlarımızın, gazilerimizin Ramazan Bayramını telefonla kutlayalım. Bugüne kadar millet olarak önümüze çıkan sorunların üstesinden gelmeyi nasıl başardıysak, Allah’ın yardımı ve milletimizin dirayeti sayesinde bu sıkıntıyı da Allah’ın izniyle atlatacağız.


Bu mübarek günlerde İsrail’in Kudüs’te sivil ve savunmasız Filistin halkına ibadet özgürlüğünü engellemeye yönelik Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa da ve çevresinde uyguladığı insanlık dışı uygulamaları utanç vericidir. Katil İsrail’in yapmış olduğu şiddet ve zulümler yüzünden bebek ve çocuklar dahil çok sayıda Filistinli Müslüman kardeşlerimiz şehit olmuştur. İşgalci İsrail’in saldırılarında hayatlarını kaybeden Filistinli kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar temenni ediyorum. Terör Devleti İsrail’in yapmış olduğu bu saldırıyı şiddetle kınıyorum. Kudüs Filistin’in ebedi başkentidir.


Başta Burdurlu hemşehrilerim olmak üzere, ülkemizin ve bütün İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Ramazan Bayramı’nın tüm insanlığa, ülkemize ve ilimize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini temenni ediyor, sağlık, huzur ve esenlikler diliyorum.

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı