BURDUR NECATİBEY KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN TOKİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR


Yaşam 19.12.2019 23:29:00 0
BURDUR NECATİBEY KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN TOKİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

NECATİBEY KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN TOKİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Burdur Merkez Necatibey Mahallesinde yapılacak olan Kentsel Dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulundular.

“PROJE BURDUR MİMARİSİNE ve MAHALLE KÜLTÜRÜNE UYACAK ŞEKİLDE HAZIRLANDI”

Proje ve yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ Burdur Merkez Necatibey Mahallesinde yapılacak olan Kentsel Dönüşüm çalışmalarının proje alanı 13,12 hektardır.  Proje alanında 507 hisse (369 Hissedar) ve Mevcut olarak 222 adet konut bulunmaktadır. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum’un Burdur ilimiz ziyaretleri esnasında projenin değerlendirilmesi konusunda TOKİ Başkanımıza ve TOKİ çalışanlarına talimatları olmuştu. TOKİ Başkanlığımız talimatlar sonrasında projenin etaplar halinde yürütülmesine karar verilmiştir. Necatibey Mahallesi dönüşüm projesi kapsamında toplamda 562 adet konut + 8 adette ticaret alanı yapılması planlamaktadır.  Proje çalışmaları kapsamında ilk etap olarak; yaklaşık 2 ha alanda mahalle kültürüne uyan, yatay mimari ve yöresel unsurları ihtiva eden tasarım projelerine göre rezerve konut (179 adet) yapılacaktır.” diye konuştular.


“TOKİ MÜŞAVİR FİRMASI HAK SAHİPLERİ İLE UZLAŞMA GÖRÜŞMELERİ GERÇEKLEŞTİRECEK”

Necatibey Mahallesinde hak sahipleri ile görüşmeler gerçekleşeceğini belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Hak sahiplerine tasarım projelerine göre rezerve (179 adet) konut  ve projede yer alan konutlar için uzlaşma görüşmesi yapılması planlanmaktadır. Çevre ve Şehircilik Bakanımızın talimatlarıyla TOKİ Başkanlığımızın Burdur İl Merkezimizde ve İlçelerimizde konut yapımları devam edecek. AK Parti Hükümetlerimizin Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Konut konusunda kararlı çalışmaları devam edecektir.”şeklinde açıklamada bulundular.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü