BURDUR TKDK İLÇELERLE İSTİŞARELER GERÇEKLEŞTİRİYOR


Gündem 11.08.2020 16:09:00 0
BURDUR TKDK İLÇELERLE İSTİŞARELER GERÇEKLEŞTİRİYOR

BURDUR TKDK, İLÇELERLE İSTİŞARELER GERÇEKLEŞTİRİYOR;

 

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Burdur İl Koordinatörü Mesut Yıldıran, ilçe ziyaretlerini gerçekleştirerek ilçe yöneticileriyle yatırımlar hakkında istişarelerde bulunuyor.

 

Burdur'a yaptığı yatırımlarla başarı çıtasını yükselten (TKDK) yatırımcıların önünü açmak' Burdur'u daha fazla kalkındırmak için istişarelerine devam ediyor. AK Parti Burdur milletvekillerinin desteğini arkasına alan TKDK il koordinatörü Mesut Yıldıran daha fazla yatırım yapmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor...

EĞİRDİR ŞOFÖRLER ODASI’NDA YENİ DÖNEM BAŞLADI Isparta Eğirdir Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanlığı’na seçilen Ali Öz, mazbatasını alarak resmen görevine başladı.
“Kim Var?” Sanat Oratoryosu Isparta’da büyük beğeni topladı Sanat ve eğitimi buluşturan “Kim Var?” oratoryosu, Isparta’da yoğun katılımla sahnelenirken; müzik, tiyatro ve öğrenci performansları izleyicilerden tam not aldı.
ISUBÜ Ziraat Fakültesi Böcek müzesinde 30 bin böcek örneği sergileniyor Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü Böcek Müzesi, 30 bin böcek çeşidiyle bilime katkı sunuyor.
E Koleji Kurucularından Gazeteciler Cemiyeti’ne Anlamlı Ziyaret Isparta’da eğitim alanında önemli çalışmalara imza atan E Koleji’nin kurucuları Fehmi Gezer, Yavuz Yeni ve Mustafa Kızıltan, Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezi’ni ziyaret ederek eğitime verdikleri katkıları bir kez dah
Isparta belediyesi’nden amatör spor kulüplerine önemli destek Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile amatör kulüp yöneticilerini ağırladı.