Burdur 'un Gururu Voleybolcu Kızlar İzmir'den 3 Kupa ile Döndüler


Spor 16.09.2020 13:03:00 0
Burdur

İzmir’de düzenlenen TVF Plaj Voleybolu Kulüpler Türkiye Şampiyonası ve Plaj Voleybolu Veteranlar Türkiye Şampiyonası’nda Burdur’u temsil eden Burdur Mücadele Sporları Gençlik ve Spor Kulübü 3 kupayla Burdur’a döndü. Burdur Mücadele Sporları GSK’den Cansu Cibeli – Pulsar Tunca ikilisi Şampiyonada büyükler kategorisinde Türkiye 2.’si olurken yine büyükler kategorisinde Nesibe Bulut – Çilem Ünal ikilisi Türkiye 3.sü olarak podyuma çıktılar.

Yine Burdur Mücadele Sporları GSK’den Dilek Kübra Karakuş – Derya Özçelik ikiliside gençler kategorisinde Türkiye 2.’si olarak podyuma çıkarak kupa ve madalyalarını aldılar.

Voleybol branşında birçok başarıya imza atan ve Burdur’u en iyi şekilde temsil eden Burdur Mücadele Sporları Gençlik ve Spor Kulübü başarılarına bir yenisini daha ekledi.

10-13 Eylül 2020 tarihlerinde İzmir Pamucak Plajı’nda bu yıl ilk kez İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Efes Selçuk Belediyesi, Beach-It Beach Sports Organization ve Türkiye Voleybol Federasyonu işbirliği ile düzenlenen TVF Plaj Voleybolu Kulüpler Türkiye Şampiyonası ve Plaj Voleybolu Veteranlar Türkiye Şampiyonası’nda 6 sporcuyla Burdur’u temsil eden Burdur Mücadele Sporları Gençlik ve Spor Kulübü, 3 kupa kazandı.

TVF Plaj Voleybolu Kulüpler Türkiye Şampiyonası ve Plaj Voleybolu Veteranlar Türkiye Şampiyonası’nda Büyükler Kategorisinde mücadele eden Cansu Cibeli – Pulsar Tunca ikilisi ve Nesibe Bulut – Çilem Ünal ikilisi podyuma çıkarak Burdur’a 2 kupa kazandırdılar. Şampiyonada Cansu Cibeli – Pulsar Tunca ikilisi Türkiye 2.’si olurken Nesibe Bulut – Çilem Ünal ikiliside Türkiye 3.sü oldu. Gençler kategorisinde ise Dilek Kübra Karakuş – Derya Özçelik ikilisi Türkiye 2.’si oldu.

2 Türkiye 2.’liği 1 Türkiye 3.’lüğünü Burdur’a getiren voleybolcular maç sonrasında, kupa ve madalya töreninde büyük mutluluk yaşadı.

3 kupayla Burdur’a dönen Burdur Mücadele Sporları Gençlik ve Spor Kulübü’nün Başkanı Sercan Çetiner ve Voleybolculardan Derya Özçelik duygu ve düşüncelerini Gazetemiz muhabiri Muhammet Fatih Başcı’ya değerlendirdi.

Burdur Mücadele Sporları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Sercan Çetiner; “Bu yıl 2. lig’e davet edilmiş ve maddi yetersizlikten dolayı katılma şansı yakalayamamıştık. Bize bir kapı daha açıldı. İlk kez bir plaj organizasyonunda yer aldık, sporcularım bunu çok istedi maddi durumumuz olmamasına rağmen onları kıramadım. Onlara güvendim, inandım. Şampiyona için kapı kapı sponsor aradım. Her zaman olduğu gibi sponsorluk için çaldığımız kapılar yine yüzümüze kapandı. Son dakika bir sporcumun aracığılıyla Günoğlu Group ile iletişime geçtik. Onlarında sporun içinde olduğunu, yıllardır güreş camiasında olduğunu biliyordum.  Günoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gün ve Genel Müdür Salih Bozan bize güvenerek destek sağladılar ve organizasyonda olma şansını yakaladık kendilerine teşekkür ediyorum. Plaj voleybolunda ilk tecrübemiz olmasına rağmen ve sporcularımın isteği mücadelesiyle başarılı bir şekilde şampiyonayı tamamladık. İlimizden ve kulübümüzden 2 Türkiye 2.’si 1 Türkiye 3.’sü çıkardık. 3 kupa sözü vermiştik bunuda yerine getirdik. Bu benim ve kulübüm için büyük onur ve başarıydı. İstediğim ilimizde de sporun, sporcunun, kulüplerimizin destek görmesi ve böyle organizasyonların ilimizde de olması. Biz inanıyoruz ki başaracağız. İstedikten sonra ve inandıktan sonra olamayacak şey yok… Son olarak ise sporcularıma teşekkür ederim, güvenimi, inancımı boşa çıkarmayıp orada ilimizi, kulübümüzü temsil ettiler ve o kürsüye çıkarak yer aldılar.” dedi.

Burdur Mücadele Sporları Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Derya Özçelik; “Arkadaşlarımla beraber Burdur Mücadele Sporları GSK adıyla katıldığımız İzmir Kulüpler Plaj Voleybolu turnuvasından başarıyla döneceğimize inancımız tamdı. Turnuva öncesi söz verdiğimiz gibi Burdur’a üç kupayla döndük. Çok çalıştık ve çalışmamızın karşılığını aldık. Daha çok çalışarak top, saha ve sponsor açısından desteklerimizi arttırarak başarılarımızın büyüyeceğine gönülden inanıyorum.”

-Muhammet Fatih Başcı Burdur Yenigün 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü