Burdur'un tüm Kamu binaları yenileniyor


Gündem 30.09.2021 23:24:00 0
Burdur

Burdur'un hemen hemen tüm Kamu binaları yenileniyor.

TBMM Divan Katip Üyesi Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik yeni bir bina için daha müjde verdi.

Özçelik; "Burdur Şeker Fabrikası Sahasından Özelleştirme İdaresi Başkanlığından Aldığımız 3 Dönüm Üzerine Tapu Kadostro Genel Müdürlüğümüz,Toki İşbirliği ile TOKİ’nin Yapacağı "TAPU HİZMET BİNAMIZIN" Yapımına Önümüzdeki Aylarda Başlanacak. İlimize Projesi Tamamlanmış Bir Hizmet Binası daha  Kazandırmış Olacağız. Hayırlı Olur İnşaAllah. İfadelerini kullandı.

Bir açık hava görseli olabilir

Fotoğraf açıklaması yok.

 

Antalya’nın Hafızası Vali Şahin’i ağırladı Antalya Valisi Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin, Kepez Belediyesi tarafından Dokumapark’ta hayata geçirilen Bir Zamanlar Antalya Müzesi’ni ziyaret etti.
Karabulut: Şehir tek ses olamıyor Fikir Isparta Platformu Başkanı Yunus Karabulut, kentin kronik sorunlarının temelinde iletişimsizlik, ortak gündem eksikliği ve siyasetle zayıf bağlar olduğunu vurguladı.
İhracat gündemi Bucak’ta masaya yatırıldı Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Başkan adayı Ramazan Keskin ve iş dünyasının temsilcileri, Bucak TSO’da bir araya gelerek iş birliği ve ihracat hedeflerini ele aldı.
Bucak’ta “engel tanımayanlar” projesine anlamlı destek Toplumsal farkındalığı artırmayı amaçlayan “Engel Tanımayanlar” projesi kapsamında düzenlenen etkinlik, Bucak protokolünün katılımıyla Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirildi.
Sahil kesimdeki örtü altı üreticilere soğuk hava uyarısı Sahil kesimlerinde beklenen sıcaklık düşüşü, örtü altı üretimde don ve soğuk stres riskini artırıyor. Yetkililer, üreticileri seralarda ısıtma, havalandırma ve örtü sistemlerini kontrol ederek gerekli önlemleri almaya çağırıyor.