Burdur Vali'si Arslantaş'tan Taziye Mesajı


Gündem 1.07.2020 23:49:00 0
Burdur Vali

Burdur Valimiz Sayın Ali ARSLANTAŞ, Şehidimiz Polis Memuru Selcan AKBAŞ için taziye mesajı yayınlandı.

Vali Arslantaş yayınlanan mesajında;

"Burdur İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yapmakta iken 15.06.2020 günü saat 17.30 sıralarında İl Merkezinde devriye görevini ifa ettiği sırada durumundan şüphelendiği şahısları yaya olarak kovaladığı sırada, şüpheli şahıslardan birinin tekme atması sonucu dengesini kaybederek yaralanan Polis Memuru Selcan AKBAŞ, tedavi gördüğü Ankara ili Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 25.06.2020 günü beyin ölümü gerçekleşmiş ve yaşam destek ünitesine bağlıyken 01.07.2020 günü şehit olmuştur.

Şehidimiz Polis Memuru Selcan AKBAŞ’a Allah’tan rahmet, yakınları ve Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı ve sabırlar diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Şehidimizin cenazesi 01.07.2020 günü Bursa İli Osmangazi İlçesinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Pınarbaşı şehitliğine defnedilecektir.

T.C. BURDUR VALİLİĞİ

Ali İhsan Yavuz Antalya’da teşkilatla buluştu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Antalya Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda teşkilat mensuplarıyla bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Başkan Başdeğirmen: “Isparta’da su sorununu kalıcı olarak çözüyoruz” Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdğeirmen, belediye bünyesindeki İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü personeline yönelik düzenlediği yemek programında ken
Karamusa suyu tartışmalarına Özboyacı’dan yanıt AK Parti Burdur İl Başkanı Özboyacı: “Karamusa Suyu Üzerinden Yanlış Algı Oluşturuluyor”
Serik’te mezbaha yanındaki dere ıslah edildi: Bölge artık güvenli Serik’te yıllardır tarım arazileri ve yerleşim alanları için risk oluşturan mezbaha yanındaki dere, DSİ ekiplerinin yaz boyunca yürüttüğü ıslah ve temizlik çalışmalarıyla güvenli hale getirildi.
Serik’te sağanak felaketi: Çınaraltı meydanı sular altında kaldı Serik’te etkili olan sağanak yağış, tıkanan logarlar nedeniyle Çınaraltı Meydanı’nı sular altında bıraktı. Çok sayıda iş yerinin zarar gördüğü su baskınının ardından esnaf altyapı eksikliğine tepki gösterdi.