BURDUR VALİ'SİNDEN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM MESAJI


Eğitim 10.09.2019 12:51:00 0
BURDUR VALİ

Ülkemizi yarınlara taşıyacak olan, geleceğimizi emanet edeceğimiz sevgili çocuklarımız ve gençlerimizin yeni bir eğitim öğretim yılına daha başlamasının heyecanı ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu vesileyle 2019–2020 eğitim öğretim yılının, ders başı yapacak bütün öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz, eğitim camiası, İlimiz ve Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.

Ortak gayemiz, hayat boyu eğitimi benimseyen, modern dünyada söz sahibi olabilen, evrensel değerlerin yanında millî ve manevî değerlerine sahip çıkan, kendine güvenen, sorgulayan, ülkemizi geleceğe taşıyacak nesiller yetiştirebilmektir. Bu kapsamda son yıllarda gerçekleştirilen yenilikler ile eğitim sistemimiz daha modern bir yapıya kavuşturulmuştur.

Her ne kadar eğitim-öğretim faaliyetleri okullarımızda yoğun bir şekilde gerçekleştirilse de eğitimin başladığı ilk yerin aile kurumu olduğunu unutmamamız gerekir. Kaliteli bir eğitim öğretim sürecinde ailelerin çocuklarına vereceği en büyük destek yakın ilgi ve sevgidir. Anne ve babaların çocuklarının her zaman yanlarında olduklarını htirmeleri, onları takip etmeleri, eğitimi konusunda öğretmen ve yöneticilerle sürekli diyalog halinde olmaları büyük önem taşımaktadır.

Okulların neşesi olan sevgili öğrencilerimiz de mutlaka bir hedef belirlemeli, bu hedefe ulaşmanın yolunun çok ve düzenli çalışmaktan geçtiğini asla unutmamalıdır. Öğrencilerimiz başarılı olmak için düzenli çalışmanın yanında, öğretmenlerinden de en iyi şekilde faydalanarak, anlamadıkları, merak ettikleri her şeyi onlara sormalı, araştırmalıdır.

Hiç şüphesiz yarınlarımızı emanet edeceğimiz, geleceğimizin teminatı çocuklarımız, çok değerli öğretmenlerimizin elinde şekillenecektir. Onlara olan inancımızı da bir kez daha ifade ederken, bu zor, fedakârlık ve sorumluluk isteyen kutsal görevi icra eden bütün Öğretmenlerimize ve takım çalışmasının başındaki Okul Yöneticilerimize başarılar diliyorum.

2019-2020 eğitim-öğretim dönemi, Valiliğimizin her aşamasını çok yakından takip edeceği ve yeni projelerle eğitim alanında Burdur’un eğitim başarısını ve niteliğini yükseltmek için en ön planda tutacağı bir yıl olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün eğitim kadromuza, sevgili öğrencilerimize sağlık ve mutluluk içerisinde başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılı diliyorum


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü