BURDUR VALİSİ ARSLANTAŞ KURUM ZİYARETLERİNE BAŞLADI


Gündem 6.07.2020 19:27:00 0
BURDUR VALİSİ ARSLANTAŞ KURUM ZİYARETLERİNE BAŞLADI
Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş kurum ziyaretleri kapsamında İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

09 Haziran 2020 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararı ile Erzincan Valiliği görevinden Burdur Valiliğine atanarak 18 Haziran tarihinde yeni görevine başlayan Vali Arslantaş, hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ederken bir taraftan İlçe, belde, köy ziyaretleri, iade-i ziyaretler ve kurum ziyaretleri ile Burdur’u daha yakından tanımaya devam ediyor.

Bu kapsamda ilk kurum ziyaretini İl Jandarma Komutanlığına gerçekleştiren Vali Arslantaş, CHP, MHP ve AK Parti İl Başkanlığına gerçekleştirdiği iade-i ziyaretlerin ardından İl Jandarma Komutanı J. Alb. Orhan Kılıç’tan brifing aldı.
İl Jandarma Komutanlığını ziyaretinde J.Alb. Kılıç ve kısım amirleri tarafından karşılanan Vali Arslantaş, şeref defterini imzaladıktan sonra Jandarma sorumluluk bölgesinin genel asayiş durumu ve yürütülen çalışmalarla ilgili kapsamlı bilgi aldı.

Bu ziyaretin ardından İl Emniyet Müdürlüğüne geçen Vali Arslantaş, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, müdür yardımcıları ve şube müdürleri tarafından karşılandı.

Şeref defterini imzaladıktan sonra, konferans salonunda Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinin genel asayiş durumu ve yürütülen çalışmalarla ilgili Müdür Bitirik’ten kapsamlı brifing alan Vali Arslantaş, brifing sonrası başkanlığında yapılan asayiş toplantısının ardından kurumdan ayrıldı.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü