BURDUR YENİ DEVLET HASTANESİ YAPIM SÖZLEŞMESİ İMZALANDI


Sağlık 23.04.2020 00:36:00 0
BURDUR YENİ DEVLET HASTANESİ YAPIM SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ile AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, 86 dönümlük arazi üzerine inşa edilecek 475 yataklı yeni Burdur Devlet Hastanesi yapım sözleşmesinin firma ile imzalandığını bildirdi.


AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ile AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, yeni Burdur Devlet Hastanesinin yapım sözleşmesinin yüklenici firma tarafından imzalandığını müjdeledi. Yer tesliminin ardından yeni hastanenin yapımına başlanacağını kaydeden AK Parti Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, “Burdur’umuza 86 dönümlük arazi üzerine yapılacak olan 475 yatak kapasiteli 110 Odası Tek Kişilik,110 Odası 2 kişilik ve 10 Odası Suit tek kişilik Tuvalet,Banyosu ve Televizyonu Olan,115 Poliklinik Odası,14 Ameliyathane Salonu ,54 Yoğun Yatak Sayısı ile NİTELİKLİ HASTANE yapımı için( 256 araçlık Kapalı Otopark ve 495 Araçlık Açık Otoparklık ) Sağlık Bakanlığındaki tüm süreçler tamamlandı" şeklinde konuştular.

*YER TESLİMİ YAPILARAK İNŞAATA BAŞLANACAK*
Bugün itibari ile sözleşmenin imzalandığını da sözlerine ekleyen AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, " Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü ile Yüklenici Firma arasındaki sözleşme imzalandı. Bundan sonra ise firmanın yer teslimi gerçekleştirilecek. Artık şantiyenin kurulması, hafriyatların alınması derken Burdur'umuzun hastane yapım işi başlamış olacak" dediler.

*HEDEFİMİZ MAKÜ EĞİTİM ve ARAŞTIRMA HASTANESİ*
Yapılacak hastane ile ilgili planlamaları da hatırlanan Vekiller Özçelik ve Uğur, "Daha önceki basın açıklamalarımızda da ifade ettiğimiz gibi yeni hastanemizde Anjio Ünitesi ve Laboratuarı ile bölge halkına hizmet verecek büyüklükte Fizik Tedavi Rehabilitasyon Ünitelerinin kurulmasını da planlıyoruz. Sonraki süreçte ise Mehmet Akif Ersoy Üniversitemizin Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Yüksek Okulları ile bütünleştirerek Mehmet Akif Ersoy Üniversitemiz, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Bakanlığımız ile AFİLE (Afilasyon) yöntemi ile Eğitim Araştırma Hastanesine dönüştürülmesi nihai hedefine ulaşmak istiyoruz" şeklinde ifade ettiler.

*BURDUR'A TÜRKİYE ORTALAMASININ ÜZERİNDE BİR SAĞLIK HİZMETİ*
Açıklamalarına Burdur'da verilen sağlık hizmetleri ile ilgili yapılan katkıları anlatan AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, " Burdur'umuzda daha Ak Parti Hükümetlerimiz tarafından Şehir Merkezine önce 200 yataklı camlı bina hastanemiz yapılmıştı. Buna ilave olarak Hükümetimiz tarafından Bucak'a 300 yatak kapasiteli nitelikli Hastane, Gölhisar İlçemize 75 yatak kapasiteli hastane, Yeşilova İlçemize 25 yatak kapasiteli hastane, Tefenni ilçemize 25 yatak kapasiteli hastane, Ağlasun ilçemize 10 yataklı hastane yapımları gerçekleştirilmişti. Amacımız sağlık alanında Burdur'umuza Türkiye geneli ortalamasının üzerinde bir sağlık hizmeti verilmesi olacak" şeklinde açıklamada bulundular.
*EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR*
Burdur’a yeni Devlet Hastanesi kazandırılması için emeği geçenlere teşekkür eden Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Burdur’umuza yeni Hastane yapılması konusunda en başta yatırım programına alınması ve ödenek aktarılması talimatı veren Kıymetli Cumhurbaşkanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN’a Burdurlu Hemşehrilerimiz adına şükranlarımızı arz ederiz. Önceki Sağlık Bakanlarımıza ve süreci hızlandırma talimatı veren Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya, Sağlık Bakan Yardımcımız Sayın Halil Eldemir’e ve Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Hüseyin İnceöz’e, Sayın Valimiz Hasan Şıldak’a, Sağlık Müdürümüz Reha Sermed Aygören’e ve Sağlık Müdürlüğü Yöneticilerine şükranlarımızı sunarız.”dediler.

*BURDUR HAK ETTİĞİ HİZMETLERİ ALMAYA DEVAM EDİYOR*
Sözleşmesi imzalanan Burdur Hastanesi projesi ile ilgili olarak konuşan AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, "Burdur ilimiz hak ettiği hizmetleri Hükümetimizin destekleri ile almaya devam ediyor. 475 Yataklı nitelikli hastane projesi sözleşmesinin imzalanması ve devamında inşaatına başlanılacak olması ile Burdurlu hemşehrilerimiz sağlık alanında kaliteli hizmeti almaya başlayacak. Hizmetin en iyisine layık Burdurumuzun geçmişte olduğu gibi gelecekte de hak ettiği hizmetleri almaya devam edecek. HASTANEMİZ BURDURUMUZA HAYIRLI OLSUN" şeklinde belirtti.

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü, ağaç ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü, bulut ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü, bulut ve açık hava


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü