BURKON, Bursadan 13 kongreye hazırlanıyo

Kongre ve turizm sektörünün önemli aktörlerinden biri olan BURKON Turizm & Kongre, 2021 yılında 7’si online 6’si fiziki olmak üzere toplamda 13 kongre yapacak.


Gündem 8.02.2021 19:30:00 0
BURKON, Bursadan 13 kongreye hazırlanıyo

BURSA (İGFA) - Bursa başta olmak üzere ülkeye önemli kongre, sempozyum, kurs, zirve ve toplantılar kazandırarak turizme de katkı sağlayan BURKON Turizm & Kongre, 2021 yılı kongre takvimini belirledi. COVID-19 salgını etkisinde başladığımız 2021 yılında da kongrelerini aksatmamak adına çalışmalarını sürdüren ve online kongre ve toplantı programlarına yatırımlar yapan Burkon, yıl içerisinde yapacağı 13 kongrenin hazırlıklarını tamamladı.

Dermatolojiden İç Hastalıklarına, Nörolojiden Pediatriye, Spor Bilimlerinden Psikofarmakolojiye kadar pek çok önemli alanda kongreler organize edeceklerini ifade eden BURKON Turizm & Kongre Genel Müdürü Hasan Eker, pandeminin etkilerinin ülkede yaklaşık bir yıldır sürdüğünü ifade ederek, süreç içerisinde online kongre ve webinar hizmetleri verdiklerini söyledi.  Eker, çevrim içi kongrelerin fiziki kongrelerin yerini tutmasa da mevcut şartlarda en iyi toplantıyı organize etmeye çalıştıklarını belirterek, "Bu yıl 13 kongre düzenleyeceğiz. Bunlardan 7’si online 6’sı fiziki olacak" dedi.


Başkan Başdeğirmen: Sorumluluğumuz daha fazla Başkan Başdeğirmen: Sorumluluğumuz daha fazla
SOSYAL YARDIM ÖDEMELERİNE YÜZDE 45 ZAM! SOSYAL YARDIM ÖDEMELERİNE YÜZDE 45 ZAM!
TGC'nin 'Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerini buldu TGC'nin 'Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerini buldu
Tombul ve Aktaş’tan Başkan Zeyrek’e ziyaret Tombul ve Aktaş’tan Başkan Zeyrek’e ziyaret
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu