Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı üst üste 2. galibiyetini aldı


Gündem 6.11.2021 10:00:00 0
Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı üst üste 2. galibiyetini aldı

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Liginde mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, 4. hafta mücadelesinde deplasmanda UMF Yapı İzmit Belediyesporu 77-67 mağlup ederek 2de 2 yaptı.

KOCAELİ (İGFA) - Ligin üçüncü haftasında Nesibe Aydın ile oynaması gereken mücadele rakip takımda çıkan Covid-19 vakaları nedeniyle ertelenen ve haftayı maç yapmadan geçen Bursa'nın İncileri, UMF Yapı İzmit Belediyespor ile Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi. Ligde oynadığı 2 maçta 1 galibiyet, 1 yenilgisi bulunan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, 3 maçta 2 galibiyet alan rakibi karşısında maça istekli başlayan Bursa'nın İncileri, Macaulay ve Merve'nin sayılarıyla 3'te 8-2 öne fırladı. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, son bölümde üstünlüğü kaptırsa da bitime 3 saniye kala Duygu'nun sayılarıyla ilk çeyreği 20-18 önde kapattı. İkinci çeyreğin başında Cuic ve Macaulay ile sayı üreten Bursa'nın İncileri, 12'de farkı 8 sayıya (18-26) çıkartırken, zaman zaman farkın erimesine engel olamasa da üstünlüğü kaptırmadı.

FARKI ÇİFT HANELERE ÇIKARDI

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, ilkyarıyı ise 36-30 önde tamamladı. İkinci yarının başında da rakip potada etkili olan Bursa'nın İncileri, 27' de farkı 10 sayıya (43-53) çıkarttı. Ancak ev sahibi ekip, 7-0'lık seriyle 28'de skoru 50-53'e getirse de Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, son periyoda 58-54 üstün girdi. Dördüncü periyotta da üstünlüğünü koruyan Bursa'nın İncileri, ilerleyen bölümde farkı artırmaya devam etti. 36'da skoru 71-58'e getiren Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, karşılaşmadan da 77-67 üstün ayrıldı ve üst üste 2. galibiyetini aldı.

Bursa'nın İncileri böylece 3. maçında 2. galibiyetini elde etti. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı'nda Claudia Cuic 20 sayı, 11 ribaunt, Victoria Macaulay ise 21 sayı, 12 ribaundla double-double yaptı. Bursa'nın İncileri, Milli ara sonrasında 20 Kasım 2021 Cumartesi günü saat 15.30'da Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'nde OGM Ormanspor'u konuk edecek.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Nevşehir Çevre Yolu Projesi’nin ihalesi yıl sonuna kadar yapılacak Nevşehir Çevre Yolu Projesi’nin ihalesi yıl sonuna kadar yapılacak
Melikgazi’de Sağlık Turizmi Projesi ile iyileşirlen keşfedin, keyif alın, dinlenin Melikgazi’de Sağlık Turizmi Projesi ile iyileşirlen keşfedin, keyif alın, dinlenin
Bursalı popçudan renkli klip Bursalı popçudan renkli klip
Özmen, köy okulunda iyilik yolcularını anlattı Özmen, köy okulunda iyilik yolcularını anlattı