Bursa Büyükşehir Belediyespordan 5 madalya

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü güreşçileri 47. Taşköprü Altın Kiraz Güreşleri’nde 5 madalya kazandı


Gündem 28.09.2021 11:30:00 0
Bursa Büyükşehir Belediyespordan 5 madalya

BURSA (İGFA) - Kocaeli’nde gerçekleştirilen 47. Taşköprü Altın Kiraz Güreşleri’nde Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları madalyaları topladı. 50’si başpehlivan 450 sporcunun katıldığı organizasyonda Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü güreşçileri, 3 şampiyonluk, 1 ikincilik, 1 üçüncülük olmak üzere 5 derece elde etti. Sevindikli Taşköprü Er Meydanı’nda büyük heyecanın yaşandığı güreşlerde Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nden Emirhan Çetin minik 2 boyunda, Uğurcan Humar tozkoparan boyunda ve Alperen Atar ise deste büyük boyunda şampiyon olmayı başardı. Müsabakalarda ayrıca Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nden Ruslan Öztürk minik 1 boyunda ikinci olmayı başarırken, İbrahim İbrahimgil ise teşvik 1 boyunda üçüncülük kürsüsüne çıktı.


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!