Bursa’da Gölyazı çiçek açacak


Gündem 7.07.2021 12:00:00 0
Bursa’da Gölyazı çiçek açacak

Bursada Nilüfer’in hem tarihi, hem doğal güzellikleriyle en büyük turizm potansiyeline sahip mahallesi Gölyazı, bu haftasonu ilk kez organize edilen bir şenliğe evsahipliği yapacak.

BURSA (İGFA) - Nilüfer Belediyesi, Gölyazı’nın güzelliklerine dikkat çekmek ve Gölyazı’yı daha da güzelleştirmek amacıyla bu yıl ilk kez bir Çiçek Şenliği organize ediyor.

2017 yılında Japon Seyahat Acenteleri Birliği’nin (JATA) yaptığı bir değerlendirmede Avrupa’nın mutlaka görülmesi gereken 30 kasabası arasında yeralan Gölyazı’nın, görsel zenginliklerini ve turizm potansiyelini daha da yükseltmeyi amaçlayan şenlik öncesinde, Nilüfer Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü Gölyazı’yı çiçeklerle donattı. Gölyazı’nın girişi, köprüsü ve meydanında 20 bini aşkın sardunya ve petunya türü çiçek ekilerek, Gölyazı’daki tüm kamusal alanlar ve evlerin ön cephesi çiçeklerle süslendi.

9 Temmuz Cuma günü saat 19.00’da Gölyazı girişinde bir kortej yürüyüşü ile başlayacak olan Gölyazı Çiçek Şenliği kapsamında, 2 gün boyunca çeşitli konser ve atölye çalışmaları yapılacak.


Manisa'da Fatma Turgut coşkusu Manisa'da Fatma Turgut coşkusu
Düzce'de Resul Kaplan'ın cinayet zanlıları yakalandı  Düzce'de Resul Kaplan'ın cinayet zanlıları yakalandı 
İzmit Belediyesi şehitler anısına helva dağıttı İzmit Belediyesi şehitler anısına helva dağıttı
Edirne'nin turizm elçisi Bahri Dinar toprağa verildi Edirne'nin turizm elçisi Bahri Dinar toprağa verildi
Obezitenin çözümü obezite cerrahisinden geçiyor! Obezitenin çözümü obezite cerrahisinden geçiyor!