Bursa’da Mudanya siyaseti Karacabey’e ilham verdi


Gündem 29.07.2021 12:00:00 0
Bursa’da Mudanya siyaseti Karacabey’e ilham verdi

Bursanın Mudanya ilçesinde Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Bilal Coşkunun başlattığı ve DEVA Partisi İlçe Başkanı Dilek Durakın sürdürdüğü "Siyasetsiz bir güne siyasetçilerden merhaba" temalı etkinlik, Karacabey ilçesine ilham verdi.

BURSA (İGFA) - Şaban Önen başkanlığındaki DEVA Karacabey İlçe Başkanlığı, "Karacabey adına birlik, beraberlik ve dayanışma" adı altında etkinlik düzenledi. Karacabeyde tüm siyasi parti ilçe başkanları, yönetimleri ve bazı meclis üyelerinin katılımlarıyla gerçekleşen etkinliğe AK Parti, MHP ile Vatan Partisi katılmadı.

Kahve 6da düzenlenen kahvaltı etkinliğinde konuşan DEVA Karacabey İlçe Başkanı Şaban Önen, buluşmanın tüm Bursaya ve ülkeye örnek teşkil etmesini temenni ederek, "Bugün istedik ki, siyasete bir gün ara verelim. Karacabey için el ele vererek dayanışma örneği sergileyelim. Karacabey’in yarınlarını konuşalım istedik" dedi.

Karacabeye sınır komşusu olması ile tarımsal ve ticari ürün ve satışlarda ortak pazar alanlarını kullanmaları dolayısıyla DEVA Mudanya İlçe Başkanı Dilek Durakın da davet ettiği programa CHP İlçe Başkanı Gönül Avil, İYİ Parti İlçe Başkanı Fatih Karabatı, Demokrat Parti İlçe Başkanı Zeki Gülan, Saadet Partisi İlçe Başkanı Zeynel Abidin Koçak, Memleket Partisi İlçe Başkanı Sami Süer, Türkiye Değişim Partisi İlçe Başkanı Burcu Saygılıer ile birlikte Belediye Meclis Üyeleri Murat Tanrıverdi  ve Gizem Arda katıldı.

Kahvaltı sonrasında Karacabeyde esnaf ve Ömer Matlı Kapalı Pazaryerinde pazar ziyareti de yapan katılımcı siyasetçiler, istek, dilek ve önerilerin de dinlendiği programda çorbada tuzlarının olması amacıyla alışverişler yapıldı.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı