Bursa’da Nilüfer’in Sultanları sezonu açtı


Gündem 29.07.2021 11:30:00 0
Bursa’da Nilüfer’in Sultanları sezonu açtı

misli.com Sultanlar Ligi’nde Bursa’nın tek temsilcisi olan ve Türkiye’yi Avrupa’da CEV Challenge Cup’ta temsil edecek olan Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 2021-2022 sezonu hazırlıklarına başladı.

BURSA (İGFA) - Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, yeni sezon için toplandı. Bu yıl Nilüfer’i ve Bursa’yı hem ligde hem de CEV Challenge Cup’ta temsil edecek olan yeşil mavi beyazlı ekipte teknik heyet ve oyuncuların ilk olarak sağlık kontrolleri yapıldı. Ekip, Medicana Hastanesi’nde yapılan tam teşekküllü sağlık kontrollerinin ardından, efor testine girdi.

Efor testini de başarıyla geçen Nilüfer’in Sultanları, yeni sezon hazırlıklarına günde çift antrenman yaparak başladı. Kondisyon çalışması yaparak güç toplayan sporcular, Başantrenör Dehri Can Dehrioğlu gözetiminde salonda topla buluştu. Hazırlıklarını yoğun bir tempoyla sürdüren Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, neşe içinde geçen antrenmanda servis karşılama çalışması yaptı. Nilüfer’in Sultanları, lig başlayana kadar hazırlıklarını günde çift antrenman yaparak sürdürecek.

Antrenmanları takip eden Nilüfer Belediyespor Asbaşkanı Muhammet Aydın, “Bu sezon ligin en genç kadrolarından birine sahibiz. Hedefimiz Avrupa kupalarında ülkemizi ve Bursa’yı en iyi şekilde temsil etmek. Ligde geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Voleybol tutkunlarına birbirinden heyecanlı maçlar izleteceğiz” diye konuştu.


Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü