Bursa Emniyetinin tercihi Egea Cross oldu

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’nce kullanılacak olan ve teşkilat bünyesinde ilk kez hizmete giren Fiat Egea Cross araçlar, Birmot Bursa Şubesi tarafından, 1 Ekim 2021 tarihinde Birmot’ta düzenlenen tören ile teslim edildi.


Gündem 3.10.2021 16:00:00 0
Bursa Emniyetinin tercihi Egea Cross oldu

BURSA (İGFA) - Bursa Emniyet Müdürlüğü, bünyesine katacağı 12 araç için tercihini Birmot ve Türkiye’de Yılın Otomobili Fiat Egea Cross’tan yana kullandı. Emniyet Müdürlüğü'nün hizmetine verilecek yeni araçlar Birmot Bursa Şubesi’nde törenle teslim edildi.

Birmot yetkilileri tarafından Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’ne teşekkür plaketi takdim edilen teslimat töreninde, Birmot Bursa Şubesi Müdürü Aytaç Tüfekçibaşı görüşlerini  dile getirdi: Öncülük ve güven vizyonu doğrultusunda attığı adımlarla tam 93 yıldır sektörde standartları tanımlayan Otokoç Otomotiv çatısı altında hizmet veren Birmot olarak toplam 12 araçlık Fiat Egea Cross teslimatının kendileri için sayıların çok ötesinde bir anlam ifade ettiğini kaydeden Tüfekçibaşı, "Misyonunu ‘İnsan hakları ve özgürlüklerini korumak, huzur ve güvenliği sağlamak için polislik hizmetlerini sürdürürken üstlendiği tüm görevleri, yasaların çizdiği çerçevede ve evrensel değerlerin ışığı altında verimli, kaliteli ve etkin şekilde yerine getirmek’ olarak tanımlayan bir teşkilatın tercihi olmak paha biçilemez bir değer. Bu vesileyle Birmot’a duydukları güvenle bizleri bir kez daha onurlandıran, başta Bursa İl Emniyet Müdürlüğü olmak üzere, Emniyet Teşkilatımızın tüm değerli mensuplarına teşekkür ediyoruz" diye konuştu.


Mert Demir konserinde yeni rekor Mert Demir konserinde yeni rekor
Kira anlaşmazlıkların yüzde 80'i davaya dönüşüyor Kira anlaşmazlıkların yüzde 80'i davaya dönüşüyor
Kocaeli İzmit'te İZGİM kadın girişimcileri destekliyor Kocaeli İzmit'te İZGİM kadın girişimcileri destekliyor
Muratpaşa’da yılsonu konserleri Muratpaşa’da yılsonu konserleri
Lvbel C5 ilklere imza atmaya devam ediyor Lvbel C5 ilklere imza atmaya devam ediyor