Bursa Gemlik Belediyesi Narlı Gençlik Kampı başladı


Gündem 28.07.2021 14:00:00 0
Bursa Gemlik Belediyesi Narlı Gençlik Kampı başladı

Bursanın Gemlik Belediyesi Narlı Gençlik Kampı kapılarını açtı. Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, kampın ilk gününde gençler ile bir araya geldi.

BURSA (İGFA) - Bursanın Gemlik Belediyesi, gençlere yönelik sosyal ve kültürel faaliyetlerine devam ediyor. Sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerin gerçekleşeceği; 9, 10, 11 ve 12 sınıf öğrencilerinin katıldığı Gençlik Kampı, 4 gece 5 gün sürecek. Narlı’da deniz kıyısında arkadaşlarıyla hoş vakit geçirirken uzman kadrolarca hazırlanan kamp programına da katılabilecek gençler, yaz günlerini en iyi şekilde değerlendirme imkânı bulacaklar. Konaklama, yeme içme ve diğer tüm giderler Gemlik Belediyesi tarafından karşılanırken gençler tüm bu olanaklardan ücretsiz faydalanacak. Dört grup olması planlanan kamp süresince her bir grupta 50 genç yer alacak.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gençlik Kampı’nın ilk gününde katılımcılar ile bir araya geldi. Başkan Sertaslan gençler ile birlikte öğle yemeği yiyerek sohbet ederken, “Gençlerimizle bir arada olmaktan memnuniyet duyuyorum. Yüzlerce gence ulaşmayı hedeflediğimiz kamp programımızda elli kişilik ilk grup ile başlangıcı gerçekleştirdik. Kültür İşleri Müdürlüğümüzün organize ettiği kampımızda gençlerimiz kültür, sanat ve spor içerikli çeşitli programlarla günlerini en güzel şekilde değerlendirebilirken arkadaşlarıyla da vakit geçirerek yeni eğitim öğretim yılına daha keyifli başlayacak” diye konuştu.


Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi