Bursa Gemlik Küçük Kumla’da tedirgin eden görüntüler


Gündem 19.06.2021 09:00:00 0
Bursa Gemlik Küçük Kumla’da tedirgin eden görüntüler

Marmara Denizinde son dönemlerde görülen deniz salyası sorunu kötüleşmeye başlıyor. K. Kumla deresinde akan siyah tabaka vatandaşları tedirgin etti.

Tarık ŞEKER (Gemlik Basın)
Bursada Gemlik Körfezi, Mudanya Sahili, Balıkesirde Erdek, Bandırma derken İstanbul sahillerinde de ciddi bir deniz salyası tehdidi ile mücadelesini sürdürüyor. Gemlike bağlı Küçük Kumlada da etkili olan siyah tabaka vatandaşları tedirgin etti. Nereden geldiği bilinmeyen tabakanın dereden denize akması çeşitli soru işaretlerini de beraberinde getirdi. Dereden denize karışan siyah su ile ilgili kirliliğin giderilmesi yönünde çalışma başlatılmasını isteyen vatandaşlar, "Bir yandan deniz salyası denizlerimizi ve su ürünlerimizi tehdit ederken, bu tür görüntüler de bizleri tedirgin ediyor. Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte denizimizin daha da kötüleşmesinden tedirgin oluyoruz. Yetkililer gereken müdahaleyi göstermelidirler" diye görüş bildirdi.


Nilüfer’e öğrenci yurdu kazandırılıyor Nilüfer’e öğrenci yurdu kazandırılıyor
Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat... Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat...
Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret
Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.