Bursa Gemlikte belediye işçileri yeterliliklerine kavuştu

Bursa’da Gemlik Belediyesi Fen İşleri, Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler müdürlüklerinde çalışan 124 işçi, Mesleki Yeterlilik Belgesi aldı.


Gündem 5.03.2021 10:30:00 0
Bursa Gemlikte belediye işçileri yeterliliklerine kavuştu

BURSA (İGFA) – Gemlik Belediyesi çalışanları, Ocak ve Şubat aylarında devam eden eğitimler sonunda Mesleki Yeterlilik sınavlarına katıldı. Sınavları başarıyla tamamlayan Park ve Bahçeler Müdürlüğünden 16, Fen İşleri Müdürlüğünden 10 ve Temizlik İşleri Müdürlüğünden 114 personel sertifika almaya hak kazandı.

124 işçinin sertifika törenine Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik Belediyesi iştiraki GEMTAŞ yönetim kurulu üyeleri Songül Şanlı ve Mustafa Kaynatma ile daire müdürleri katıldı.

Törende konuşan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, sertifika alan personeli tebrik etti. Başkan Sertaslan, bu sertifika ile mesleğinde personelin bilgi ve uzmanlığı resmi kurumlarca kabul edilmiş olacağını söyledi. Çalışanların sertifikalarını bizzat kendisi veren Başkan Sertaslan, tüm çalışanlar ile hatıra fotoğrafı çekildi.




Köylerde bisiklet dönemi Köylerde bisiklet dönemi
Yurtta bugün hava nasıl? Nisan yağmurlarına dikkat! Yurtta bugün hava nasıl? Nisan yağmurlarına dikkat!
Su krizinde tasarruf öncelikli model Su krizinde tasarruf öncelikli model
Seçim zaferini karpuzla kutladılar Seçim zaferini karpuzla kutladılar
Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç