Bursa İnegöl AVM’de açık havada bayram alışverişi


Gündem 6.07.2021 16:30:00 0
Bursa İnegöl AVM’de açık havada bayram alışverişi

Bursada her zevke ve ihtiyaca yönelik alışveriş deneyimi sunan İnegöl AVM, aileler ve sevenlerin kavuştuğu, dostlukların pekiştiği Kurban Bayramı öncesinde yeni kampanyasını hayata geçiriyor.

BURSA (İGFA) - Bursada yenilenen yüzü, açık hava AVM’si olmasının getirdiği ferah yapısı ve geniş sosyal alanlarıyla sağlıklı ve hijyenik bir alışverişin adresi İnegöl AVM, 9 Temmuz tarihinde başlayacak olan stoklarla sınırlı Bayram Kampanyası ile 350 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine, Gönül Kahvesi’nden 100 gram kahve ve 2’li fincan seti hediye edecek.

Ziyaretçiler alışveriş sonrası hediyelerini Migros holündeki kampanya noktasından teslim alacaklar. İnegöl AVM, 10 Temmuz’dan itibaren her cumartesi günü için organize edeceği canlı müzik dinletisi ile de ziyaretçilerine keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatacak.


ABD’li öğrenci ve akademisyenlere Mardin’den destek geldi ABD’li öğrenci ve akademisyenlere Mardin’den destek geldi
Ekonomik kriz ortamında sürdürülebilir büyümeyi yakalamak mümkün mü? Ekonomik kriz ortamında sürdürülebilir büyümeyi yakalamak mümkün mü?
Bursa’da kamuya ait caddelerden alınan otopark ücreti kaldırılacak mı? Bursa’da kamuya ait caddelerden alınan otopark ücreti kaldırılacak mı?
Tarihi Mardin betonarme yapılardan arındırılıyor Tarihi Mardin betonarme yapılardan arındırılıyor
Özel halk otobüslerinden Gölcük’e özel sefer Özel halk otobüslerinden Gölcük’e özel sefer