Bursa İnegöl Belediyesi, 1500 fidan ile geleceğe nefes oldu


Gündem 11.11.2021 17:30:00 0
Bursa İnegöl Belediyesi, 1500 fidan ile geleceğe nefes oldu

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Bayramı kapsamında, İnegöl Orman İşletme Müdürlüğü organizasyonuyla bugün İnegöl’de 1500 fidan toprakla buluştu.

BURSA(İGFA)- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hazırlanan genelge ile “Geleceğe Nefes Ol” sloganıyla başlayan Milli Ağaçlandırma Bayramı, 3’üncü yılını kutladı. 11 Kasım tarihinde, saatler 11.11’i gösterdiğinde ülke genelinde milyonlarca fidan aynı anda toprakla buluştu. İnegöl’de de Kaymakamlık uhdesinde Orman İşletme Müdürlüğü ve İnegöl Belediyesi organizasyonuyla fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.

Bayramşah Mahallesi bölgesinde 7 dönümlük alanda gerçekleştirilen Milli Ağaçlandırma Bayramı fidan dikim etkinliğine ilçe protokolü de katıldı. İnegöl Orman İşletme Müdürlüğü sorumluluğundaki İnegöl ve Yenişehir bölgelerinde toplam 1500 fidanın toprakla buluştuğu etkinlik öncesi konuşan İnegöl Orman İşletme Müdürü Okan Kaya, “İnegöl Orman İşletme Müdürlüğü olarak 2021 yılında 200 hektar alanda 320 bin adet fidan dikeceğimiz ağaçlandırma çalışmalarımıza bugün İnegöl ve Yenişehir’de iki ayrı lokasyonda 1500 adet fidan dikimi ile sürdürüyoruz” dedi.

Ağacın önemine binaen hepimiz buradayız diyen Belediye Başkanı Alper Taban, "1 Kasım saatler 11.11’i gösterdiğinde, ülke sathında fidanlar toprakla buluşuyor.Burada bulunan herkese katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Başkan Savran’dan Bakan Uraloğlu’na teşekkür Başkan Savran’dan Bakan Uraloğlu’na teşekkür
Gölcük’ün yeni sosyal alanında deniz göründü Gölcük’ün yeni sosyal alanında deniz göründü
İyi Partili Sedat Kılınç: Kentsel dönüşüm projeleri ile Melikgazi’nin çehresini değiştireceğiz İyi Partili Sedat Kılınç: Kentsel dönüşüm projeleri ile Melikgazi’nin çehresini değiştireceğiz
Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı kütüphaneler yapay zeka ile entegre oluyor Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı kütüphaneler yapay zeka ile entegre oluyor