Bursa İnegöl Belediyesi eğitmenlere eğitim verdi


Gündem 11.11.2021 17:00:00 0
Bursa İnegöl Belediyesi eğitmenlere eğitim verdi

İnegöl Belediyesi’nin uygulamaya geçirdiği Kaizen Yalın Belediyecilik Projesi kapsamında “Eğitmen Eğitimleri Programı” bugün başladı. 2 aylık zaman diliminde 24 belediye personeline eğitmen hüviyeti kazandırılarak projenin ilk etabı sonlandırılacak.

BURSA(İGFA)- İnegöl Belediyesi’nin Kaizen Enstitüsü Türkiye işbirliğinde 12 Şubat 2021 tarihinde başladığı “Yalın Belediyecilik-Kaizen Dönüşüm Projesi” ve “İnsan Kaynakları Yönetim Sistemleri Projesi” kapsamında ilk etapta sona gelindi. 2 etap olarak planlanan projede 10 ay sürecek 1’inci etabın 9’uncu ayı itibariyle eğitmen eğitimleri başlatıldı.

Eğitmen Eğitimleri kapsamında; Zaman ve Toplantı Yönetimi, Hoshin Kanri Eğitimi, Problem Çözme ve A3 Raporlama Eğitimi, Geri Bildirim / Etkili İletişim Eğitimi, Etkin Liderlik Eğitimi, Gemba Lideri Rol ve Sorumlulukları Eğitimi, PUKÖ Eğitimi, İş Analizi Eğitimi (Uygulamalı), Standart İş ve Standart Formların Hazırlanması Eğitimi ve Sinerjik Takım Çalışması Eğitimi olmak üzere 10 eğitim verilecek.


Bursa'daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu Bursa'daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu
Resul Dindar konserinde izdiham Resul Dindar konserinde izdiham
Zinnur Büyükgöz, Gebzeliler ile çay sohbetinde buluştu Zinnur Büyükgöz, Gebzeliler ile çay sohbetinde buluştu
Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı
Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak