Bursa İnegöl de “Hz. Peygamberin Aile Hayatı" semineri


Gündem 23.10.2021 17:30:00 0
Bursa İnegöl de “Hz. Peygamberin Aile Hayatı

İnegöl Belediyesinde aile ve gençliğe yönelik yapılan çalışmalar kapsamında düzenlenen "Huzurlu Aile Mutlu Gençlik" programında bu hafta Avukat Ömer Tuğrul İnançer, “Hz. Peygamberin Aile Hayatı” semineri gerçekleştirdi.

BURSA(İGFA)-  İnegöl Belediyesi ve Aile İyileştirme Derneği (AHİD) tarafından Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde düzenlenen "Huzurlu Aile Mutlu Gençlik” programları kapsamında bu hafta Hz. Peygamberin Aile Hayatı” konusu işlendi.

Kuran-ı Kerim tilavetleriyle başlayan seminerde Avukat Ömer Tuğrul İnançer, "Ben peygamberimiz gibi naif, düşünceli olmak istiyorum. Mesela Hayber’den gelirken biraz fizik olarak ufak tefek olan zevcesi Safiyye Bint Huyey’in çökmüş olan deveye binmesi için dizini uzatan Peygamber... O mübarek, eşi deveye rahat binebilsin diye bir dizini yere koymuş, zevcesine de dizime basarak bin Safiyye demiştir. Alemlerin rabbi, zevcesi için yere eğilmiş ona basamak olmuştur. Ben centilmen değil, böyle olmak isterim” dedi.


Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Manisa İl Başkanı Çınarlı oldu Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Manisa İl Başkanı Çınarlı oldu
Başkan Aydoğmuş'tan Malatyaspor yönetimine çağrı Başkan Aydoğmuş'tan Malatyaspor yönetimine çağrı
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Başkan Çolakbayrakdar: “Dünya şampiyonluklarına yelken açıyoruz” Başkan Çolakbayrakdar: “Dünya şampiyonluklarına yelken açıyoruz”
Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması