Bursa İnegölde Atatürk, sevdiği şarkılarla anıldı


Gündem 11.11.2021 11:30:00 0
Bursa İnegölde Atatürk, sevdiği şarkılarla anıldı

İnegöl Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 83’üncü yılında “Atatürk’ün Sevdiği Türküler” konseriyle sahne aldı.

BURSA(İGFA)- Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83’üncü yılında, dün gün içerisinde düzenlenen törenlerle Ulu Önder anıldı. İnegöl Belediyesi, 10 Kasım akşamı da “Atatürk’ün sevdiği türküler” konseri düzenledi.

İnegöl Belediyesi Türk Halk Müziği Korosunun sahne aldığı konser, Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde gerçekleştirildi. Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği konsere Belediye Başkanı Alper Taban ve meclis üyeleri de katıldı. Sarı Zeybek canlandırması video gösterimiyle başlayan konserde, Şef Yücel Düzel yönetimindeki İnegöl Belediyesi THM Korosu solo ve koro eserlerle kulakların pasını sildi. Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği türkülerin seslendirildiği konserde, zaman zaman vatandaşlar da türkülere eşlik etti.


Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak