Bursa İnegölde Bakım Merkezlerine 25 personel alınacak

Bursaya bağlı İnegöl Belediyesi İstihdam Merkezi, Mimar Sinan Bakım Merkezi ile Konak Bakım Merkezine 25 personel alınacağını bildirdi.


Gündem 11.10.2021 12:00:00 0
Bursa İnegölde Bakım Merkezlerine 25 personel alınacak

BURSA(İGFA)- İşveren ve iş arayanları bir araya getirerek istihdam hizmeti sunan İnegöl Belediyesi İstihdam Merkezi, iki ayrı bakım merkezinde çalışmak üzere 25 personel alımı olacağını duyurdu. 

İşe alımla ilgili, "İstihdam Merkezimizle işbirliği yapan Mimar Sinan Bakım Merkezi ve Konak Bakım Merkezi, farklı alanlarda uzman personel alımı yapacağını duyurdu. Her iki merkez için; üniversitelerin Çocuk Gelişimi ile Engelli veya Yaşlı Bakım bölümlerinden mezun ön lisans veya lisans mezunu personeller alınacak. MEB onaylı asgari 305 saatlik; engelli bakım sertifikası, yaşlı bakım sertifikası ile yaşlı ve hasta refakatçi sertifikasına sahip personeller alınacak. Ayrıca Sağlık Meslek Lisesi ebelik, hemşirelik ile hasta ve yaşlı bakım mezunu personeller alınacak. Aynı zamanda en az lise mezunu olmak koşuluyla 18-40 yaş arası personeller alınacak. Her iki merkez için toplamda belirtilen yeterliliklere sahip 25 personel alınacak.

Başvurular 13 Ekim Çarşamba günü saat 14.00’da Sani Konukoğlu Konferans Salonunda alınacak. Yapılacak alımla ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar 153 hatları üzerinden ve 0 224 715 10 10 Nolu telefondan İnegöl Belediyesi İstihdam Merkezine ulaşabilirler" açıklaması yapıldı.


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor