Bursa İnegölde Cumhuriyet Coşkusu kortejle sokaklara taştı


Gündem 30.10.2021 14:00:00 0
Bursa İnegölde Cumhuriyet Coşkusu kortejle sokaklara taştı

Bursanın İnegöl ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen Kortej Yürüyüşü, yüzlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Cumhuriyet coşkusu, adeta sokaklara sığmadı.

BURSA (İGFA) - 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Cuma akşamı Bursa'nın İnegöl Kaymakamlığı ile İnegöl Belediyesi işbirliğinde Kortej Yürüyüşü gerçekleştirildi. 7’den 70’e her yaştan vatandaşın elinde bayrağıyla katıldığı kortej, renkli görüntülere sahne oldu. Yürüyüşe yüzlerce kişi katıldı.

18.30’da İnegöl AVM önünden başlayan Cumhuriyet Bayramı Kortej Yürüyüşüne protokol üyeleri de eşlik etti. Kaymakam Eren Arslan, Belediye Başkanı Alper Taban, siyasi parti temsilcileri, kurum ve kuruluşların temsilcileri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin yer aldığı kortej, Atatürk Bulvarı üzerinden Atatürk Heykeline kadar devam etti.

Büyük coşkunun yaşandığı kortej yürüyüşüne, yolda geçen vatandaşlar da alkışlarıyla destek verdi. Heykel önünde son bulan yürüyüşün ardından kortej son buldu.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı