Bursa İnegölde U10 Futbol Turnuvası yapıldı


Gündem 23.10.2021 16:30:00 0
Bursa İnegölde U10 Futbol Turnuvası yapıldı

İnegölspor ve İnegöl Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen ve İnegölspor’un kurucu Başkanı Hasan Bilge’nin adı verilen U10 Futbol Turnuvası bugün gerçekleştirildi. Turnuvaya İnegölpsor, Altınordu, Alanyaspor, Kafkasspor, Arabayatağıspor, Kütahyaspor, Balıkesirspor ve Bursa Kültürspor katılım sağladı.

BURSA(İGFA)- Küçük yaş gruplarının mücadele ettiğini turnuva, Orhaniye Semt Sahasında sabah 09.30’da başladı.

İnegölspor ile birlikte; Altınordu, Alanyaspor, Kafkasspor, Arabayatağıspor, Kütahyaspor, Balıkesirspor ve Bursa Kültürspor’un mücadele ettiği turnuva 8 takım, gün boyu 7 karşılaşma oynadı. Turnuvada tüm takımlara şampiyonluk kupası takdim edildi. 12.30’da turnuva için seremoni düzenlendi. Burada kısa bir selamlama konuşması yapan İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu, “Bu turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen İnegöl Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Ayrıca bu sahayı bizlere tahsis eden Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a da teşekkür ediyorum. Turnuvamıza katılan tüm takımlara davetimizi kırmadıkları için teşekkür ediyorum. Bugünün kaybedeni yok. Tüm takımlarımız şampiyon” dedi.


BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı
VEFAT EDEN ZİYA ZEYNELGİL İÇİN BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENECEK Fırsat bulduğu her zaman Ziya Zeynelgil'i evinde ziyaret eden, hal hatırını soran ve sağlık sorunları ile yakından ilgilenen Isparta belediye başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN, Zeynelgil'in vefatı ile ilgili üzüntüsünü paylaştı. Başkan Ba