Bursa Karacabey’de metruk binalar yıkılıyor


Gündem 4.07.2021 16:00:00 0
Bursa Karacabey’de metruk binalar  yıkılıyor

Bursanın Karacabey Belediyesi tarafından yıllardır uygulanan metruk binaların yıkım işlemi gerek muhtarlar gerekse vatandaşların ihbarı doğrultusunda titizlikle sürdürülüyor.

BURSA (İGFA) - Gelen bildirim sonrası bina sahipleri ile görüşerek gerekli prosedürleri yerine getiren Bursanın Karacabey Belediyesi’ne bağlı ekipler, vakit kaybetmeden yıkım işlemini gerçekleştiriyor.

Karacabey Belediyesi, yıllardır kararlı bir şekilde sürdürdüğü metruk binaların yıkım işlemlerine, 2021 yılında da merkez ve kırsalda tüm hızıyla devam ediyor.

Son olarak Sırabademler Mahallesi’nde yıkımı gerçekleştirilen bina sonucu ortaya çıkan bin 168 m2’lik bir alan, geçici otopark olarak kullanılmak üzere bölge halkının kullanımına açıldı.

Yıkımın ardından alanda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Ali Özkan, bu uygulama sayesinde özellikle mahalle sakinleri için harabeye dönen, kullanılamaz durumda olan ve risk oluşturmakla birlikte görüntü kirliliğine de neden olan metruk binaların ortadan kaldırıldığını belirtti.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı