Bursa Kent Konseyi’nden proje yazma eğitimi

Bursa Kent Konseyi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Eurodesk Ofisi, Bursa sevdalılarından oluşan proje ekibi için harekete geçti.


Gündem 29.09.2021 15:30:00 0
Bursa Kent Konseyi’nden proje yazma eğitimi

BURSA (İGFA) - Avrupa Bilgi Aktarım Ağı’nın (Eurodesk) Bursa yerel temas noktası olan Bursa Kent Konseyi, Gönüllü Proje Ekibi oluşturmak için çağrıya çıktı. Yüzlerce gelen başvuru içerisinde yapılan ön görüşmeler doğrultusunda lise ve üniversite öğrencilerinin yanı sıra, mühendis, avukat, kamu çalışanı, öğretmen, ev hanımı vb. gibi toplumun her kesiminden insanın yer aldığı 195 kişi “AB Hibe Fonlarına Yönelik Proje Döngüsü Yönetimi” konusunda eğitim almaya hak kazandı.

Katılımcılara yönelik 20’şerli gruplar halinde planlanan eğitimler Bursa Kent Konseyi ofislerinde başladı. Proje döngüsü, proje hazırlama, fon bulma, başvurma, Erasmus+ projelerinin püf noktaları, proje yönetme konu başlıklarında eğitimler veriliyor. Katılımcılar, 25'er saatlik temel eğitimler sonucunda MEB onaylı "AB Hibe Fonlarına Yönelik Proje Döngüsü Yönetimi" sertifikalarını almaya hak kazanacaklar. Tüm eğitimlerin ardından katılımcılar ayrı bir değerlendirmeye tabi tutulacak ve Bursa Kent Konseyi bünyesinde oluşturulacak ‘Gönüllü Proje Ekibi’ne dahil edilecek.

Bursa Kent Konseyi Gönüllü Proje Ekibi, başta Bursamıza yönelik çalışmalar olmak üzere kentimizin ulusal ve uluslararası mecralarda tanıtılmasına, sosyal hayatın, istihdamın ve eğitim seviyelerinin geliştirilmesi yönelik projeler hazırlamayı hedefliyor.


Prof. Dr. Orhan Değer: Arı havasını hastalarda deneyeceğiz Antalya'da düzenlenen Uluslararası Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji Çalıştayı'nda konuşan Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi eski dekanı Prof. Dr. Orhan Değer sunumunda sağlıklı yaşama dair önemli paylaşımlar
BURDUR İÇME SUYU GÖL GEÇİŞİ İSALE HATTI PROJESİNE YAKIN TAKİP Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında, şehir merkezi için hayati öneme haiz Burdur İçme Suyu Göl Geçişi İsale Hattı projesiyle ilgili toplantı yapıldı.
AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE
İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi
Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu