Bursa Kestelde Bir hareketine bakar hayat etkinliği


Gündem 13.11.2021 18:30:00 0
Bursa Kestelde Bir hareketine bakar hayat etkinliği

Kestel’de İçişleri Bakanlığı talimatıyla Bir hareketine bakar hayat sloganı ile trafikte farkındalık etkinliği düzenlendi.

BURSA(İGFA)- Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, trafikteki araçları durdurarak emniyet kemeri kullanımının önemine dikkat çekti.

İçişleri Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde trafikte emniyet kemeri kullanımının önemine dikkat çekmek amacıyla 'Bir hareketine bakar hayat' sloganı ile etkinlik düzenlendi. Program kapsamında Kestel Kaymakamı Recep Öztürk, Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, Kestel İlçe Emniyet Müdürü Okan Şen, İlçe Jandarma Komutanı Can Ayhan, Polis ve Zabıta ekipleri, trafikteki sürücüleri emniyet kemeri kullanımı konusunda uyardı. 

Kestel Belediye Başkanı Önder Tanıri "Trafik kazalarının çoğunluğu dikkatsizlikten ve kurallara uyulmamasından kaynaklanıyor. Vatandaşların kalabalık olduğu yerlerde bilgilendirme çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi. 

   


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı