Bursa Metropoliti’nden Nilüfer’e nezaket ziyareti


Gündem 2.07.2021 16:30:00 0
Bursa Metropoliti’nden Nilüfer’e nezaket ziyareti

İstanbul Rum Ortodoks Patrikhanesi Bursa Metropoliti Yuakim Billis Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’e nezaket ziyaretinde bulundu.

BURSA (İGFA) - Mart ayında göreve başlayan İstanbul Rum Ortodoks Patrikhanesi Bursa Metropoliti Yuakim Billis, Nilüfer Belediyesini ziyaret etti. Her yıl Temmuz ayında eski bir Rum Ortodoks kilisesi olan Gölyazı Kültürevi’nde valilik izni ve Nilüfer Belediyesi’nin destekleri ile ayin gerçekleştirdiklerini ancak pandemi nedeniyle geçtiğimiz iki yılda bunu gerçekleştiremediklerini hatırlatan Billis, bu yıl düzenlemeyi planladıkları ayin için Nilüfer Belediyesi’nin gerekli desteği sağlayacağına inandığını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ise “Kent yöneticileri olarak bizler dil, dini, ırk ayrımı yapmadan yurttaşlarımıza ve kentimizi ziyarete gelen insanlara hizmet etmek için çalışıyoruz. Ziyaretiniz ve Bursa’ya olan sevginiz beni çok mutlu etti. Bu topraklarda yüzyıllarca birlikte yaşadığımız insanların yeniden güçlü ilişkiler kurabilmeleri için birçok sebep ve ortak nokta var. Bizler bu doğrultuda elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi.


ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ
Sakarya'da Başkan Alemdar'a ziyaretler sürüyor Sakarya'da Başkan Alemdar'a ziyaretler sürüyor
Hudut Kartalları sınırda geçit vermedi! Hudut Kartalları sınırda geçit vermedi!
Maden ihracatında kayıplar telafi ediliyor Maden ihracatında kayıplar telafi ediliyor
9 günlük tatilde hava rekoru! 9 günlük tatilde hava rekoru!