Bursa Mudanya’da deniz gösterili 1 Temmuz


Gündem 1.07.2021 14:00:00 0
Bursa Mudanya’da deniz gösterili 1 Temmuz

Mudanyada 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramının 95. yılı bu yıl da denizlerdeki müsilaj dolayısıyla sade törenle kutlandı.

BURSA (İGFA) - Mudanyada Kabatoj Kanununun 95inci yıldönümü İskele Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı.

Törenlere Mudanya Kaymakam Vekili Nilüfer Kaymakamı Avni Oral, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Sahil Güvenlik Güney Marmara Grup Komutanı Vekili Bnb. Levent Yılmaz, Jandarma Komutanı Vekili Astsubay Olcay Yanılmaz ile siyasi parti temsilcileri ve protokol üyeleri katıldı.
Mudanya Liman Başkanı Veysel Yaşarın günün anlam ve önemini belirten konuşma sonrasında, Mudanya Belediyesi önünde deniz şehitleri anısına denize çelenk bırakıldı.

Bandonun eşlik ettiği kutlamalarda Sahil Güvenlik, Deniz Polisi, Mudanya Belediyesi Arama Kurtarma ekipleri ile özel yatların deniz gösterileri protokol ve katılımcı vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Liman Başkanlığı da, Denizcilik ve Kabotaj Bayramının 95. yıl dolayısıyla, vatan savunmasında şehit olan askerler ve güvenlik güçlerimizin ruhlarını şâd etmek için lokma döktürdü.


Yurtta bugün hava nasıl? Nisan yağmurlarına dikkat! Yurtta bugün hava nasıl? Nisan yağmurlarına dikkat!
Su krizinde tasarruf öncelikli model Su krizinde tasarruf öncelikli model
Seçim zaferini karpuzla kutladılar Seçim zaferini karpuzla kutladılar
Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor