Bursa Mustafakemalpaşa’da Başkan okulu boyadı


Gündem 1.07.2021 11:30:00 0
Bursa Mustafakemalpaşa’da Başkan okulu boyadı

Bursada Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, çocuklara sürpriz yaparak birlikte okulun duvarlarını boyadı. Seksek oynayan Başkan Kanar, renkli görüntülere sahne olan etkinlikte çocuklara Kemalpaşa Tatlısı ikram etti.

BURSA (İGFA) - 21 Haziran-2 Temmuz 2021 tarihleri arasında devam eden ‘Telafi de Bende Varım’ programına katılan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe ve Koşuboğazı Muhtarı Hikmet Alpay, Koşuboğazı Okulu’nu ziyaret etti. Öğrencilerle birlikte oyunlar oynayan Başkan Kanar, renkli görüntülerin yaşandığı etkinlik sonunda Kemalpaşa tatlısıyla enerji depoladı.

Çocuk oyun alanlarının çiziminden okul ihata duvarlarının öğretim materyalleri ile donatılmasına kadar birçok faaliyetlerin yer aldığı programda öğretmenlerin gözetiminde yapılan sosyal ve kültürel etkinlikleri yerinde gören Başkan Kanar ve Milli Eğitim Müdürü Efe, 2 Temmuz’da sona erecek eğitim programı öncesi çocuklara destek verdi. Başkan Mehmet Kanar, bu anlamlı organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Rektör Yılmaz, öğrencilerle güzel havada kitap okudu Rektör Yılmaz, öğrencilerle güzel havada kitap okudu
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Kış lastiği zorunluluğu 1 Nisan'da bitiyor Kış lastiği zorunluluğu 1 Nisan'da bitiyor
Teknopark İstanbul ile ASELSAN'dan işbirliği Teknopark İstanbul ile ASELSAN'dan işbirliği