Bursa Mustafakemalpaşa’da hayırda yarış rekoru


Gündem 22.07.2021 11:30:00 0
Bursa Mustafakemalpaşa’da hayırda yarış rekoru

Bursanın Mustafakemalpaşa Belediyesinin ihtiyaç sahiplerine hizmet veren Aş Evi ve yine ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için başlattığı kurbanını paylaş kampanyası hayırseverlerin yoğun desteği sayesinde bayramın birinci gününde 2 ton kurban payı ile rekor kırdı.

BURSA (İGFA) - Hayırda yarışan Mustafakemalpaşalılar çığ gibi büyüyen kampanyaya yoğun ilgi gösterirken daha ilk günden 42 küçükbaş canlı kurbanlık ve yaklaşık 2 ton kurban payı ile ihtiyaç sahiplerine destek verdi.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, hayırsever vatandaşların yaptığı bağışların ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacağını ifade ederek kampanyaya olan ilginin geçen yıla oranla daha fazla arttığını söyledi.

Başkan Kanar, canlı olarak teslim edilen kurbanlıkların kesim işleminin Aşevi bünyesinde bulunan kesimhanede İslami usullere ve  hijyen kurallarına uyularak veteriner ve gıda mühendisi gözetiminde gerçekleştiğini belirterek soğuk hava depolarında muhafaza edildiğini dile getirdi.

Mustafakemalpaşa halkının paylaşımcı ve fedakar olduğuna vurgu yapan Başkan Mehmet Kanar, "İyi ki Aşevini kurmuşuz. Çok huzur bulduğum, mutlu olduğum hizmetlerimden bir tanesi aşevini açmak oldu. Desteklerin artarak devam etmesini rica ediyorum. İslam alemi ve halkımızın kurban Bayramını tebrik ediyorum" dedi.


Kırmızı ette ibre tersine döndü Isparta’da son bir haftada et ürünlerinde yüzde 10 oranında bir düşüş yaşandı.
Kepezli Osman Yunanistan yolcusu Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
KONYAALTI'NDA GÖNÜLLÜLERDEN RESİM SERGİSİ Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'da 2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti. Mart ayı sonu itibarıyla 553 adet proje üzerinde çalışıldığı ve toplam bedelin 96 milyar 695 milyon TL olduğu açıklandı.
Şampiyon altınla ödüllendirildi Yunanistan’da 6-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Isparta 32 Spor’un 6 kez Türkiye Şampiyonu olan g...