Bursa Mustafakemalpaşa’da ‘özel’ bir gün


Gündem 19.06.2021 11:00:00 0
Bursa Mustafakemalpaşa’da ‘özel’ bir gün

Bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi tarafından düzenlenen ‘Yaz Festivali’ etkinliğinde özel çocuklar unutamayacakları bir gün yaşadı. Çocukların gönüllerince eğlenmesi için onlarla beraber göbek atan Başkan Mehmet Kanar, farkındalığı artırmak için gözlerini bağladı eline baston aldı ve görme engelli oldu.

BURSA (İGFA) - Etkinliğe; Bursa Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Cumhuriyet Başsavcısı Nurettin Güner, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Okul Müdürleri. Öğretmenler, STK Temsilcileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Yapılan iyileştirme çalışmalarıyla baştan sona yapılan değişim ve dönüşümün ardından yeni bir görünüme kavuşan Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Geçici Bakım Evi en özel misafirlerini ağırlarken,Engelsiz Yaşam Merkezinde eğitim öğretim yılı boyunca öğrenciler tarafından hazırlanan el emeği göz nuru ürünler stantlarda sergilendi. Özel öğrenciler tarafından yapılan çalışmalar stantları gezen katılımcılar tarafından büyük beğeni aldı.


Erzincan için 'Araştırma Komisyonu' kararı Resmi Gazete'de Erzincan için 'Araştırma Komisyonu' kararı Resmi Gazete'de
Başkan Büyükkılıç’tan çiftçiye 18 milyon TL'lik destek Başkan Büyükkılıç’tan çiftçiye 18 milyon TL'lik destek
Küflenen ekmeği tüketmeyin! Küflenen ekmeği tüketmeyin!
Kocaeli'de Yakup Altun Stadında sentetik çim serimi Kocaeli'de Yakup Altun Stadında sentetik çim serimi
Bursa'da ücretsiz tiyatro gösterimi Bursa'da ücretsiz tiyatro gösterimi