Bursa Mustafakemalpaşa İlçe Stadı yenilendi

Bursada Mustafakemalpaşa İlçe Stadı’nda başlatılan zemin yenileme ve çevre düzenleme çalışmalarında sona gelindi.


Gündem 9.02.2021 14:00:00 0
Bursa Mustafakemalpaşa İlçe Stadı yenilendi

BURSA (İGFA) - Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Bölgesel Amatör Lig ve amatör liglerle ilgili aldığı kararının ardından Mart ayında başlayacak yeni sezon hazırlıkları Mustafakemalpaşaspor Belediye Kulübünde tüm hızıyla devam ederken çeşitli düzenlemelerle son rötuşları yapılan ilçe stadı da yeni bir görünüme kavuşturuldu.

Bir dönem profesyonel liglere de ev sahipliği yapan Mustafakemalpaşa ilçe Stadı’nda saha içi çim bakımı, tribünler, yedek kulübeleri, soyunma odaları ve aydınlatma sistemleri elden geçirilirken futbolcuların kamp yaptığı ve konakladığı spor tesisi de baştan aşağı bakım onarım çalışmaları ile yeni sezona hazırlandı.

"HEDEF 3. LİG"

Mustafakemalpaşaspor Belediye Kulübü Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Leblebici ile birlikte ortak açıklama yapan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, “İlk hedefimiz BAL Ligiydi. Başardık ve ikinci hedefimiz 3. Lig. Bu takıma, bu taraftara, Mustafakemalpaşaya inancımız tam. İnşallah yine başaracağız” dedi.

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak? Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bursa Yenişehir'de 'hayvan refahı' eğitimi Bursa Yenişehir'de 'hayvan refahı' eğitimi
Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi Bitki koruma sektöründe KEP dönemi