Bursa Nilüfer Belediyesinde şok iddialar! Başkan ve yardımcılarından eşe dosta makam!


Gündem 15.11.2021 13:00:00 0
Bursa Nilüfer Belediyesinde şok iddialar! Başkan ve yardımcılarından eşe dosta makam!

Bursada Nilüfer Belediye Başkanı CHPli Turgay Erdem ve yardımcıları, tanıdıkların yüzlerini akıllara durgunluk yöntemlerle maaş ve ek ödemelerle güldürdüğü ortaya çıktı.

BURSA (İGFA) - Bursa'da Nilüfer Belediyesi'nde Belediye Başkanı Turgay Erdem'in kayınbiraderi olmak üzere çok sayıda yakını ve tanıdığına belediye kadrosunda işe alırken kadrolaşma yönünde bir haber de Başkan Yardımcısı Osman Ayradilli'den geldi.

Aynı zamanda Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nde CHP'nin Grup Sözcülüğünü yapan Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Osman Ayradilli'nin iki yıl önce evlendiği eşini belediyede işe soktuğu ortaya çıktı. Sabah'ın haberine göre bununla yetinmeyen Ayradilli, eşi Aslıhan Ayradilli'yi belediyeni birçok etkinliğinde görevlendirerek ek ödemelerden de faydalanmasını sağladı. Eş Aslıhan Özaslan Ayradilli'nin, Nilüfer Belediyesi'nde Kentsel Tasarım Danışmanı olarak çalıştığı ortaya çıktı.

2019 yılında görkemli bir törenle dünya evine giren Ayradilli çifti, Nilüfer Belediyesi'nden her ay toplamda 25 bin TL'nin üzerinde maaş aldığı öne sürüldü.

YARDIMCI JÜRİ ÜYESİ İLE DANIŞMAN JÜRİ ÜYESİ BİLE VAR

Nilüfer Belediyesi'ndeki akraba istihdamının yanı sıra aynı tanıdık ve akrabaların akıllara durgunluk veren yöntemlerle ek ödemelerle fonlanması bu kadarına da pes dedirtti. Belediyede düzenlenen çeşitli yarışma tarzı etkinliklerde, görevlendirilen yakın isimlere, Raportör, Jüri üyeliği, yardımcı Jüri üyeliği ve hatta Danışman Jüri üyeliği gibi skandal görevler yazıldığı ve bu görevlerden ek ödemeler aldıkları ortaya çıktı.

Konuyla ilgili haberlere yönelik Nilüfer Belediyesi'nce bugün saat 13.00'te basın açıklaması yapılması bekleniyor.


Nilüferl'de miniklerden renkli gösteriler Nilüferl'de miniklerden renkli gösteriler
Keşan'da uyuşturucu operasyonlarında yoğunluk Keşan'da uyuşturucu operasyonlarında yoğunluk
Milas Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanına ortak oldu Milas Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanına ortak oldu
Manisa BBSK’lı Karateciler Şampiyonaya damga vurdu Manisa BBSK’lı Karateciler Şampiyonaya damga vurdu
Minik öğrenciler için anlamlı etkinlik Minik öğrenciler için anlamlı etkinlik