Bursa Nilüfer’da Jandarma Komutanı’na başarı ziyareti


Gündem 9.07.2021 15:00:00 0
Bursa Nilüfer’da Jandarma Komutanı’na başarı ziyareti

Bursada Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, göreve yeni başlayan Nilüfer İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Volkan Kılıç’ı ziyaret ederek başarılar diledi.

BURSA (İGFA)  - Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, geçtiğimiz günlerde Nilüfer İlçe Jandarma Komutanı olarak atanan Yarbay Volkan Kılıç’ı ziyaret etti. Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcıları Dr. Sibel Özer, Engin Yener, Zafer Yıldız, Remzi Çınar’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Turgay Erdem, Volkan Kılıç’a başarı dileklerini iletti. Ortak amacın Nilüfer’in huzur ve güveni olduğuna değinen Başkan Erdem, kolluk kuvvetleriyle her zaman işbirliği içerisinde örnek çalışmalara imza attıklarını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yarbay Volkan Kılıç da Nilüfer’de olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Nilüfer’in huzur ve güven açısından Türkiye’de örnek ilçelerden olduğuna değinen Volkan Kılıç, halkın huzur ve güven içerisinde yaşam sürmesi adına aralıksız şekilde görev başında olduklarını belirtti.

Ziyaretin sonunda Başkan Erdem, Volkan Kılıç’a günün anısına hediye sundu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı