Bursa Nilüfer’de ‘Gezici’den 2 bin ödünç kitap


Gündem 2.08.2021 09:30:00 0
Bursa Nilüfer’de ‘Gezici’den 2 bin ödünç kitap

Bursada Nilüfer Belediyesi’nin hayata geçirdiği ve her yaştan insanın kolaylıkla kitaplara erişim fırsatı bulduğu “Gezici Kütüphane”, kenti mahalle mahalle geziyor.

BURSA (İGFA) - Nilüfer Belediyesi’nin çocuklara kitap okuma alışkanlığını kazandırmak, yetişkinlerin de daha fazla kitapla buluşmasını kolaylaştırmak amacıyla hayata geçirdiği Gezici Kütüphane, zengin koleksiyonunu okurların ayağına taşıyor.

Kitap koleksiyonu her geçen gün daha da zenginleşen Gezici Kütüphane’den son dokuz ayda 2 bine yakın kişi ödünç kitap aldı. Özellikle çocuklar, gençler ve kadınlara yönelik kitaplar ile dergiler, kişisel gelişim ve hobi kitapları, öykü ve roman türü gibi 3 bin 851 kitap koleksiyonuyla hizmete başlayan Gezici Kütüphane, koleksiyon sayısını kısa zaman içinde 5 bin 231’e yükseltti.

Belirlenen programa göre her bir mahalleye 15 gün ya da ayda bir giden Gezici Kütüphane, okullar, meydanlar, kadın dernekleri gibi halkın yoğun olduğu alanlarda hizmet veriyor. 


Osmangazi Belediyesi’nin acı günü Osmangazi Belediyesi’nin acı günü
Muğla Büyükşehir Belediyesi bayram tatilinde de teknelerden atık topladı Muğla Büyükşehir Belediyesi bayram tatilinde de teknelerden atık topladı
Osmangazi’den miniklere 23 Nisan sürprizi   Osmangazi’den miniklere 23 Nisan sürprizi  
Dışişleri'nden zirve bildirisine tepki! Dışişleri'nden zirve bildirisine tepki!
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti