Bursa Nilüfer’de ‘Örnek İşyeri’ sayısı artıyor


Gündem 6.07.2021 15:30:00 0
Bursa Nilüfer’de ‘Örnek İşyeri’ sayısı artıyor

Bursada Nilüfer Belediyesi’nin kentteki işletmelerde yaptığı denetimler sonucunda kalite ve hijyen kriterlerini yerine getiren Nevale Pasta ve Fırın ile Ciğergah Atabulvarı, “Örnek İşyeri Belgesi” ve flamasını almaya hak kazandı.

BURSA (İGFA) - Nilüfer Belediyesi, işletmelerin hijyenik bir ortamda üretim yapmaları ve vatandaşların kaliteli hizmeti hijyenik bir ortamda alabilmeleri amacıyla yürüttüğü “Örnek İşyeri” uygulamasını sürdürüyor.

2003 yılından bu yana devam eden uygulama ile yapılan denetimler sonucu kriterlere uyan gıda işletmelerine “Örnek İşyeri Belgesi”, kuaför ve berberlere de “Altınmakas Örnek İşyeri Belgesi” veriliyor. Nilüfer Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nün yaptığı denetimler sonucu belge alan aktif işletme sayısı 19’a yükseldi.

Altınşehir Mahallesi’nde hizmet veren Nevale Pasta ve Fırın ile Ataevler Mahallesi’nde hizmet veren Ciğergah Atabulvarı, “Örnek İşyeri Belgesi” ve flamasına değer görüldü. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Başkan Yardımcıları Zafer Yıldız, Osman Ayradilli ve Remzi Çınar ile birlikte işletmelere giderek, belgelerini teslim etti. Nevale Pasta ve Fırın Şirket Ortağı ve Pasta Şefi Yılmaz Tekin, Halkla İlişkiler ve Marka Yöneticisi Ayşe Aktaş ve işletme çalışanlarıyla bir araya gelen Başkan Turgay Erdem, üretim alanını da gezerek incelemelerde bulundu. Başkan Erdem daha sonra Tekin ve Aktaş’a “Örnek İşyeri Belgesi” ve flamasını verdi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular
Başkan Altay: "Gençlerle bağımız en büyük kazanımımız” Başkan Altay: "Gençlerle bağımız en büyük kazanımımız”
İstanbul'da İmamoğlu çifti İSMEK kursiyerleriyle buluştu İstanbul'da İmamoğlu çifti İSMEK kursiyerleriyle buluştu
Bursa'da sahte imzayla sendika üyeliğine suç duyurusu Bursa'da sahte imzayla sendika üyeliğine suç duyurusu