Bursa Nilüferde Ormandaki Kulübede 5. prömiyer

Bursada Nilüfer Kent Tiyatrosu’nun, 5 episod halinde sahnelenen “Vur, Yağmala, Yeniden” adlı oyununun son prömiyeri ilgiyle izlendi. Projenin finali, 9 Ekim’de bütün oyunların arka arkaya sergileneceği, 7 saatlik bir tiyatro maratonu ile yapılacak.


Gündem 1.10.2021 11:30:00 0
Bursa Nilüferde Ormandaki Kulübede 5. prömiyer

BURSA (İGFA) - Tiyatro sezonunu erken açan ve Ağustos ayından buyana Mark Ravenhill’in kara komedi oyunlarından derlenen “Vur, Yağmala,  Yeniden” isimli oyunu sahneleyen Nilüfer Kent Tiyatrosu, 5 episod şeklinde sahneye hazırlanan oyunun son episodunun prömiyerini gerçekleştirdi.

Balat Atatürk Ormanı’nda oluşturulan ve “Ormandaki Kulübe” adı verilen açık hava sahnesinde bugüne kadar, her birinde 3 kısa oyunun yer aldığı 4 episodu seyirci ile buluşturan Nilüfer Kent Tiyatrosu, doğanın kucağındaki bu keyifli buluşma ile büyük ilgi gördü.

İzleyicinin karşısına ‘Aya değil ama çok daha uzaklara gittik!’ mottosuyla çıkan Nilüfer Kent Tiyatrosu, 5. episodda; “Suç ve Ceza”, “Odysseia” ve “Bir Ulusun Doğuşu” adlı oyunları sahneledi. Yönetmenliğini Doğu Yaşar Akal’ın üstlendiği 5. episodda Nilüfer Kent Tiyatrosu oyuncularından; Ayşe Gülerman, Gökhan Kum, Adem Mülazim, Barış Ayas, Batuhan Pamukçu, Cihat Temel, İbrahim Ersoylu, Mert Tiryaki, Damla Çalışan, Mesut Özsoy ve Pınar Hande Ağaoğlu rol aldı. İzleyenlerin tam not verdiği oyun sonunda Nilüfer Belediyesi Tiyatro Müdürü Hacer Akbaba, yönetmen Doğu Yaşar Akal ve oyunculara çiçek vererek teşekkür etti.

 


Türk gıda ihracatçıları Singapur'dan büyüyecek Türk gıda ihracatçıları Singapur'dan büyüyecek
Rektum kanserinde hayat kurtaran gelişme Rektum kanserinde hayat kurtaran gelişme
Adıyaman'da firari zanlı yakalandı Adıyaman'da firari zanlı yakalandı
Yeşilay Tırı yeniden Malatya'da Yeşilay Tırı yeniden Malatya'da
Bursa Teknik Üniversitesi ile Yıldız Teknik Üniversitesinden iş birliği Bursa Teknik Üniversitesi ile Yıldız Teknik Üniversitesinden iş birliği