Bursa’nın AK Partili ilçe başkanları Gemlik’te buluştu


Gündem 17.06.2021 18:00:00 0
Bursa’nın AK Partili ilçe başkanları Gemlik’te buluştu

Bursada AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, ilçe başkanları ile toplantıda biraraya gelerek, Bursa’nın öncelikleri ve hizmetlerinin takipçisi olarak şehre değer katacak çalışmalarını değerlendirdi.

BURSA (İGFA) - Bursada AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Şamil Yiğit ve teşkilat üyelerinin ev sahipliğinde Gemlik Atatepe Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıya il yürütme ve yönetim kurulu üyeleri ile ilçe başkanları katıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa’nın her noktasındaki her kesimden halkın talep ve ihtiyaçlarına hâkim olduklarını belirtereki hizmetlerin ve ilçelerin beklentilerinin takipçisi olduklarını söyledi.

Merkezi hükümet, büyükşehir ve ilçe belediyeleri eliyle Bursa’ya yakışır hizmetlerin getirilip, Bursa’yı geleceğe taşımak için çalıştıklarını belirten Başkan Gürkan, her dönemde partilerine olan teveccühlerini tekrar tekrar gösteren Bursa Halkı’nın güveninden aldıkları güçle her kademeden teşkilat mensupları ile çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.


Bursa'da sağlık sektöründe kariyer fırsatı Bursa'da sağlık sektöründe kariyer fırsatı
'Gençlerle El Ele'de ilk deneme testi gerçekleşti 'Gençlerle El Ele'de ilk deneme testi gerçekleşti
Yerli ve Milli Parti'den Mardin'de 'Milli Marş' kararına tepki! Yerli ve Milli Parti'den Mardin'de 'Milli Marş' kararına tepki!
Mudanya Üniversitesine yeni bölümler açılıyor Mudanya Üniversitesine yeni bölümler açılıyor
'1000 Çiftçi 1000 Bereket'e altın ödül '1000 Çiftçi 1000 Bereket'e altın ödül