Bursa Osmangazi’de 30 panoda 2 bin pulluk sergi


Gündem 10.11.2021 17:30:00 0
Bursa Osmangazi’de 30 panoda 2 bin pulluk sergi

Bursada Osmangazi Belediyesi, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında PTT işbirliğiyle düzenlediği ‘Atatürk ve Milli Mücadele Pulları Sergisi’ni ziyarete açtı.

BURSA (İGFA) - Osmangazi'de toplam 2 bin puldan oluşan dev sergi Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nde düzenlenen törenle açıldı. Atatürk ve Milli Mücadele Pulları Sergisi’nin açılış törenine; Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın yanı sıra Bursa PTT Başmüdür Vekili Hüseyin Salman, AK Parti İl Yöneticisi İrfan Akkaya, AK Parti Osmangazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilşad Kafadar, Osmangazi Kent Konseyi Başkanı Erol Bodur, meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, milletin Atatürk’ün önderliğinde yeniden ayağa kalktığını belirterek, "O günler ile bugün arasında ekonomik ve siyasi şartlar çok farklı olsa da emperyal zihniyet hiçbir zaman değişmedi. Aynı zihniyet, günümüzde akla gelmeyecek saldırılar ile Türkiye Cumhuriyeti’nin ilerlemesini hedef almaktadır. Fakat, bu millet artık ayağa kalkmıştır ve ilerlememizi kimse engelleyemeyecektir" dedi. 

Pulun bir egemenlik nişanı olduğunu vurgulayan Başkan Dündar, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında PTT işbirliğiyle düzenlediğimiz Atatürk ve Milli Mücadele Pulları Sergimiz, koleksiyonerler Barış Yakar ile Nihat Cimrin katkılarıyla hazırlandığını, yaklaşık 1 ay boyunca ziyarete açık kalacak sergiye tüm vatandaşları beklediklerini söyledi.

Bursa PTT Başmüdür Vekili Hüseyin Salman ise, PTT Pul Müzesi’nde muhafaza edilen birbirinden değerli 30 panoluk pul ile katkı sunmaya çalıştıklarını anlattı.


Başkan Altay: “Üretim kapasitemiz günlük 150 bine çıkacak” Başkan Altay: “Üretim kapasitemiz günlük 150 bine çıkacak”
Nilüfer'de öğrenciler tarımla tanıştı Nilüfer'de öğrenciler tarımla tanıştı
Bedeninize kulak verin! Bedeninize kulak verin!
Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında