Bursa Osmangazi’de can dostlara su kabı


Gündem 26.07.2021 10:30:00 0
Bursa Osmangazi’de can dostlara su kabı

Bursada Osmangazi Belediyesi, havaların mevsim normallerinin üzerine çıktığı sıcak yaz günlerinde sokak hayvanlarını unutmayarak ilçedeki muhtarlıklara su kabı ile mama dağıttı.

BURSA (İGFA) - Vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için birçok proje geliştiren Osmangazi Belediyesi, ilçe merkezindeki sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik hizmetlerini de sürdürüyor.

Can dostlara şefkat eli uzatmayı ihmal etmeyen Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, sokak hayvanlarının aşırı sıcaklar nedeniyle mağdur olmamaları adına ilçenin pek çok noktasına otomatik beslenme ile su odakları yerleştiriyor. Bunun yanı sıra ekipler, vatandaşlara verilmek üzere mahalle muhtarlıkları ve hayvanseverlere su kabı dağıtıyor.

‘Bir Kap Can Suyu’ projesinin can dostlar için oldukça kıymetli olduğunu ifade eden Osmangazi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Dilek Yosun, ilçenin 28 farklı noktasında beslenme, 12 noktasında ise su odağı yer aldığını belirterek, haftalık olarak bu odakların temizlik ve bakımını yaptıklarını söyledi. Yosun, "Vatandaşlarımız muhtarlarından su kaplarını alabilir” dedi.  


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Lüks tüketim ekonomik krizde artıyor! Lüks tüketim ekonomik krizde artıyor!