Bursa Osmangazi Dürdane Mahallesinde yeni hizmet binası açıldı


Gündem 6.11.2021 16:00:00 0
Bursa Osmangazi Dürdane Mahallesinde yeni hizmet binası açıldı

Bursa’nın en önemli tarımsal bölgelerinden biri olan Dürdane Mahallesi’nde Osmangazi Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan hizmet binası ve çevre düzenlemesi törenle hizmete açıldı. Açılış törenine; Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın yanı sıra AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez, AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Kamil Bayramiç, Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanı Burhan Mandacı, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

BURSA (İGFA)- Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi’nin merkezinde yaptıkları hizmetlerin tamamını kırsal kesime de götürdüklerini belirterek, ilçenin genelinde yaşam kalitesini artırdıklarını kaydetti. Osmangazi’nin üreten bir ilçe olduğuna dikkat çeken Başkan Dündar, “Alın teri ve gayret varsa bereket var.

Huzur ve güven var. Elhamdülillah, bunların hepsi Osmangazi’de var. Osmangazi Belediyesi olarak sürekli çalışıyor ve üretiyoruz. Nerede bir eksik bir ihtiyaç varsa, bunları giderme adına gayret gösteriyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız işleri sürekli olarak takip ediyoruz. Biz makamda oturmuyoruz, bizim için makam Osmangazi’nin sokakları. İlçemizin cadde ve sokaklarını gezdiğimizde yapacağımız hizmetleri yerinde tespit ediyoruz.” diye konuştu.


Sakaryalı hentbolcular Bahçelievler’de galibiyet arayacak Sakaryalı hentbolcular Bahçelievler’de galibiyet arayacak
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
"Sakarya'nın yararına atılacak her adımın arkasındayız" "Sakarya'nın yararına atılacak her adımın arkasındayız"
Merkez'in rezervleri yükseldi Merkez'in rezervleri yükseldi
Gebze'de dilencilere yönelik çalışma Gebze'de dilencilere yönelik çalışma