Bursa Osmangazide ağaçlandırma çalışması yapıldı


Gündem 10.11.2021 16:00:00 0
Bursa Osmangazide ağaçlandırma çalışması yapıldı

Osmangazi Belediyesi, ‘Daha yeşil bir gelecek, daha güzel bir Osmangazi’ parolasıyla yürüttüğü çalışmalar ile son 12 yılda 1 milyon 52 bin 428 fidanı toprakla buluşturdu.

BURSA (İGFA)- Türkiye’nin en büyük çevre projelerinden birini hayata geçiren Osmangazi Belediyesi, Orman Bölge Müdürlüğü ile imzaladığı ağaçlandırma protokolü kapsamında 2009-2014 yılları arasında Avdancık, Demirtaş Barajı Havzası, Yalova Yolu, Ovaakça, Selçukgazi, Soğukpınar, İsmetiye, Bağlı Köyü, Dürdane, Ahmetbey, Aksungur ve Çağlayan mahallelerinde toplam 1 milyon fidanı toprakla buluşturdu. 

Osmangazi Belediyesi, park, meydan ve yürüyüş yollarında yaptığı yeşillendirme çalışmalarıyla ilçede kişi başına düşen yeşil alan oranını arttırdı. Osmangazi Belediyesi, 12 yılda 1 milyon 52 bin 428 fidanı toprakla buluşturmayı başardı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Şu ana kadar 1 milyon 52 bin 428 fidan ve ağaç, Osmangazi ilçemize dikildi" dedi. 


Başkan Büyükkılıç, oda başkanlarını ağırladı Başkan Büyükkılıç, oda başkanlarını ağırladı
Bakan Tekin: Ücretli öğretmenlere kadro gündemde değil Bakan Tekin: Ücretli öğretmenlere kadro gündemde değil
Bursa Karacabey'de zabıtadan çocuklara eğitim Bursa Karacabey'de zabıtadan çocuklara eğitim
Hilal Yıldız'dan anlamlı çalışma: 'Dediler' yayında Hilal Yıldız'dan anlamlı çalışma: 'Dediler' yayında
Jandarma drone ile Enez, Keşan Karayolu’ndatrafik denetimi yaptı! Jandarma drone ile Enez, Keşan Karayolu’ndatrafik denetimi yaptı!