Bursa Osmangazide hayvan sevgisi eğitimi

Osmangazi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, öğrencilerde hayvan sevgisini aşılamak ve bilinçlendirmek için uzmanlarla birlikte Ahmet Hamdi Gökbayrak Fen Lisesi’nde eğitim düzenledi.


Gündem 6.10.2021 16:00:00 0
Bursa Osmangazide hayvan sevgisi eğitimi

BURSA(İGFA)- Doğaya ve hayvana karşı bilinçli bireyler kazandırmak adına Osmangazi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğ tarafından, Ahmet Hamdi Gökbayrak Fen Lisesi'ndeki öğrencilere hayvan bakımı ve sahiplendirilmesi konulu eğitim verildi.

Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi hakkında bilgi veren Osmangazi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Dilek Yosun," Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi Barınağa getirilerek sahipsiz sokak hayvanların bakım, tedavi ve barınma gibi temel ihtiyaçları son derece sağlıklı ve steril ortamlarda karşılanıyor." dedi.

Pet-shoplardan hayvan satın almayıp sahiplenmeye vurgu yapan Veteriner Hekim Kadir Özdemir de, “Barınağımızdaki hayvanların her biri bakımları ve aşıları yapılmış, son derece sağlıklı hayvanlar. Evinde kedi ya da köpek bakmak isteyen vatandaşlarımız, uygun şartları taşımaları halinde seçtikleri hayvanı ücretsiz olarak sahiplenebiliyor” dedi. 


Gürün’den personele veda ziyaretleri Gürün’den personele veda ziyaretleri
Başkan Aktaş’a Gürsu’da sevgi seli Başkan Aktaş’a Gürsu’da sevgi seli
Mudanya'da 'seçim güvenliği' toplantısı Mudanya'da 'seçim güvenliği' toplantısı
Doğal gaza Nisan'da zam yok! Doğal gaza Nisan'da zam yok!
Küçükesence sağlıklı içme suyuna kesintisiz ulaşacak Küçükesence sağlıklı içme suyuna kesintisiz ulaşacak