Bursa Osmangazide öğrenciler barınakları ziyaret etti

Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi, pandemiden sonra kapılarını ilk defa 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Gününde hayvanseverlere açtı.


Gündem 4.10.2021 15:00:00 0
Bursa Osmangazide öğrenciler barınakları ziyaret etti

BURSA(İGFA)- Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi, ‘Yaşayan her canlı değerlidir’ anlayışı ile 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde minik öğrenciler tarafından ziyaret edildi. 

Öğretmenlerinin nezaretinde barınağı ziyaret eden öğrenciler, can dostları ile birlikte yakından zaman geçirme fırsatı buldu.Can dostları ile bir araya gelmenin sevincini yaşayan öğrenciler, kedi ve köpeklere mama vererek onları sevdiler.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Kedi veya köpekler petshoplarda zor şartlar altında satışa sunuluyor. Dükkanların vitrininde gördüğünüz o sevimli kedi ve köpekler, küçücük alana sıkıştırılmış şekilde aylarca satılmayı bekliyor.  Petshoplardan alınan evcil hayvanlar, daha sonra çeşitli nedenlerle terk edilince zor bir yaşamla karşı karşıya geliyor. Osmangazi Belediyesi olarak hayvan sahiplenmek isteyen vatandaşlarımıza barınağımızdaki hayvanları ücretsiz
olarak sahiplendiriyoruz” dedi.

 


MHP Keşan İlçe Başkanlığı’ndan 23 Nisan açıklaması MHP Keşan İlçe Başkanlığı’ndan 23 Nisan açıklaması
Başkan Büyükkılıç: “Artık şehirler ve markalar yarışıyor” Başkan Büyükkılıç: “Artık şehirler ve markalar yarışıyor”
Sinan Tekin 23 Nisan mesajı yayınladı Sinan Tekin 23 Nisan mesajı yayınladı
Kayseri'de çocuk başkan “Çanakkale Gezisi” talimatı verdi Kayseri'de çocuk başkan “Çanakkale Gezisi” talimatı verdi
Başkan Arı, iş yeri açılışına katıldı Başkan Arı, iş yeri açılışına katıldı