Bursa Osmangazide yapılan Goblen Yarışmasında, ödüller sahiplerini buldu


Gündem 26.10.2021 16:30:00 0
Bursa Osmangazide yapılan Goblen Yarışmasında, ödüller sahiplerini buldu

Osmangazi Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (OSMEK) tarafından düzenlenen Goblen Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu. Ödül töreni Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nde gerçekleştirildi.

BURSA(İGFA)- Osmangazi Belediyesi’nin OSMEK kursları kapsamında düzenlediği Goblen Yarışması'nda ödüllerin sahibi belli oldu. Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nde yapılan ödül törenine Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'da katıldı. 

Yapılan Goblen Yarışması'nda kursiyerler, Bursa'nın tarihi ve kültürel simgelerini tablolaştırdı. Ödül töreninde Bursa'nın değerlerinden biri olan Karagöz ve Hacivat  Dans gösterileri yapıldı. Yarışmada ‘Beyaz Cennet’ rumuzuyla Hülya Baytak birinci olurken, ikincilik ödülü ‘Sümbüllü Bahçem’ rumuzuyla Ebru Aydoğdu’ya, üçüncülük ödülü ise ‘Yeşil Türbem’ rumuzuyla Nesrin Tuna’ya verildi.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı